Mega popularni brend svijeća koji se proširio i na proizvodnju parfema, Boy Smells, je pun iznenađenja. Nikad zapravo ne znate koji će miris, kolekciju ili komponentu napraviti sljedeće.

Na samom kraju 2021. – koja je bila prava godina za mirise –  Boy Smells je izbacio vjerojatno omiljeni miris godine.

Hinoki Fantôme označava sedmi, očarajavući miris Boy Smellsa nakon debija njihovih pet mirisa prošlog proljeća i izdanja Marble Fruit prošlog ljeta.

Hinoki Fantôme definitivno je sljedeći nivo.

Suosnivač Boy Smellsa, Matthewom Hermanom, koji mi je rekao da brend ne želi jednostavno stvoriti nosive verzije svojih najprodavanijih svijeća, unatoč tome što su obožavatelji Boy Smellsa to jako tražili.

Ipak, mogli biste primijetiti da Hinoki Fantôme dijeli ime s jednom od najprodavanijih svijeća brenda Boy Smells

Miris

Hinoki je vrsta drva porijeklom iz Japana koja je vrlo cijenjena i smatra se svetom. Ima drvenasti, balzamični miris, s prirodnim naznakama začina i citrusa. Često se koristio za gradnju svetih mjesta poput hramova i svetišta, ne propada na način na koji to rade druge šume tijekom vremena, te iz tog razloga često simbolizira besmrtnost.

Hinoki Fantôme miriše crnim paprom, olibanumom (ulje tamjana), lišćem duhana i irisom (biljka zemljanog, drvenastog mirisa). U sredini je Cipar, hinoki, balzam od jele i pačuli, a baza potpisuje mješavinu mahovine, dimljene kože, cipriola (biljka drvenastog mirisa) i cistusa (cvijet slatke, mošusne arome).

Hinoki Fantome je sedmo izdanje brenda Boy Smells
Boy Smells 

Cijeli miris je jako drvenast i zemljan, ali ima nešto više u njemu. Dubok je i taman na način na koji su mnogi drveni mirisi, iako u njemu ima i nečeg laganog i slatkog, što ga vuče u suprotnom smjeru.

Nije baš sladak u potpunosti, ali sve note koje su suptilno slatke udružuju se kako bi dale rosnu slatkoću koja lebdi iznad vaše kože

Hinoki Fantome miris je jako drvenast i zemljan
Boy Smells 

Prikladno je da je Hinoki Fantôme sedmo izdanje brenda Boy Smellsa. Broj sedam je jednako sretan koliko i sablasan. Broj sedam simbolizira kontrolu, odlučnost, snagu, mudrost i introspekciju u tarot špilu.

Hinoki ulje se često koristi u meditaciji kako bi vas uzemljilo, promicalo smirenost i učinilo vas svjesnim svakog trenutka. Ovaj miris sažima sve to.

Hinoki Fantôme je samo nešto sasvim drugo. Mračan, eteričan i tajanstven. Nedvojbeno će osvojiti mnoge ljubitelje parfema, a glavni je kandidat za jedan od najboljih parfema u 2022. godine.