Za Uskrs se tradicionalno rade ukusni kolači i specijaliteti, a ovo će proljeće biti još slađe uz neizostavne recepte za pripremu najboljih prigodnih slastica. Rolat od jagoda, torta od kokosa i bijele čokolade, cheesecake s borovnicama, dvobojni kuglof, uskrsni klipići, keksi od brusnica i bijele čokolade samo su neki od slatkih delicija čije recepte možete pronaći u Uskrsnoj kuharici powered by Zvijezda, na čak 32 stranice, koju vam daruje magazin Story! A jedan od njih donosimo vam u nastavku teksta:
USKRSNA GNIJEZDA
SASTOJCI:
340g glatkog brašna
200 g šećera
150 g koksa
270 g Zvijezda stolnog s aromom vanilije
1 jaje
Čokolada
Bombončići za dekoraciju
PRIPREMA:
1. Zamijesiti tijesto od brašna, šećera, kokosa, jaja i Zvijezda stolnog s aromom vanilije. Ostaviti tijesto u hladnjaku da odstoji 30-ak minuta.
2. Izvaditi iz hladnjaka i napraviti kuglice. Staviti ih u lim obložen papiprom za pečenje ili u kalupe za mini tart. Drškom drvene kuhače utisnuti rupicu na sredini. Peći kolačiće 20-ak minuta ili dok ne dobiju zlatnosmeđu boju. Nakon što se ohlade, u sredinu staviti žlicu čokoladnog namaza i dekorirati bombonima po želji.
Proslavite Uskrs na najukusniji način i blagdanskim delicijama razveselite svoje najdraže. Story kuharica by Zvijezda donosi najbolje slatke i slane recepte na čak 32 stranice.
Potražite novi Story + dar Uskrsna kuharica na svim kioscima, od srijede, 6. travnja! #story #storyhr