Ovan

S voljenom osobom trenutno proživljavate ljubavnu idilu. Nalazite se u vezi koja obiluje razumijevanjem i suosjećanjem, pa nije ni čudo da zračite srećom. Za mnoge je veza u kojoj se trenutno nalaze ostvarenje svih snova, a odabranik ili odabranica srodna duša na koju su čekali. S druge pak strane, ako niste u vezi osjećat ćete veliki pritisak da promijenite svoj ljubavni status i skrasite se. No, pazite, jer što više nešto jurite i želite, to će vam se teže ostvariti. Pustite da stvari idu svojim tijekom.

Bik

Povezanost s voljenom osobom bit će jaka, a oboje ćete imati zajedničke interese u kojima ćete uživati. Pred vama su dani ljubavi u kojima ćete uživati, no nemojte ih uzimati olako – sve što je slatko brzo završi.

Blizanci

Blizanci koji su u vezi imat će mnogo ideja kako da unaprijede svoj odnos i dovedu ga na višu razinu. Očekujte duboke, emotivne razgovore s partnerom i potencijalno otkrivanje potisnutih strasti. Mogla bi vas čekati seksom ispunjena jesen. Oni Blizanci koji su singl će pak polako uspjeti osvojiti srce osobe koja ima se sviđa, no trebaju pripaziti na to je li ta osoba zapravo dobar partner za njih. Moglo bi im se dogoditi da se zaljube u nekoga s kime nisu kompatibilni na duge staze.

Čeka li vas ove jeseni ljubav ili ne
Shutterstock 

Rak

Djelujete vrlo privlačno i voljni ste flertati. Nova poznanstva unijet će nemir u vaše emocije i lako ćete se dati zavesti, no pritom pazite da ne završite povrijeđeni. Rakovi su znani po tome da lako otvaraju svoje srce i ranjivi su, pa je sada potrebno biti na oprezu.

Lav

Lavovi i Lavice koji se ove jeseni odluče otići na putovanje na njemu će upoznati ljubav svog života. Kada najmanje to očekuje iza ugla će vas naći ljubav, a vama otvoriti nove emotivne i seksualne vidike. Vatreni Lavovi tako bi ove jeseni mogli provesti strastveno se valjajući ispod plahta kreveta.

Djevica

Ako imate dugu, stabilnu vezu, ovo je period u kojem ćete poželjeti proanalizirati cijelu situaciju i staviti na papir prednosti i mane te veze. Slobodni pripadnici ovog znaka će pak željeti obnoviti neku staru vezu, no zvijezde im sugeriraju da se suzdrže od zvanja bivših – to im neće donijeti ništa dobro. One Djevice, koje će imati dovoljno strpljenja, shvatit će da je potrebno stati na loptu i pustiti stvari da se odvijaju prirodnim tijekom, jer će im vrijeme pokazati što je najbolje za njih.

Ljubavi horoskop za listopad 2022
Instagram 

Vaga

Flertovski naklonjene Vage ove će jeseni biti platonski zaljubljene u kolegu ili prijatelja. Osjećat će sve veću potrebu za ljubavlju te će dane provoditi sanjareći o svom idealnom partneru, no u praksi neće ništa poduzeti ne bi li željenu osobu osvojili.

Škorpion

Strastveni Škorpioni ove će jeseni u svojim vezama osjetiti novi nalet strasti. Željet će ljubavnom partner ugoditi na svaki način, a osobito u krevetu. Zbog toga ih čekaju mnoge vruće seanse seksa, što će dodatno doprinijeti stabilnosti njihovih veza. Oni koji su pak solo trebaju se osloboditi moralnih okova i jednostavno uživati u čarima samačkog života. Izlazite, zabavljajte se, ljubujte – možda se pojavi netko za ozbiljnu vezu.

Strijelac

Djelujete zadovoljno u nečijem društvu i znate kako da toj osobi pokažete svoju naklonost. Važno je da trenutno imate razumijevanja za tuđe osjećaje, a ne da hrlite s ostvarenjem svojih planova. U suprotnom biste se mogli naći u situaciji da vam ljubavnik ili ljubavnica zabiju nož u leđa i ostave vas na cjedilu – jer ste ih prestrašili svojim namjerama.

Zvijezde otkrivaju što očekivati na ljubavnom polju
Shutterstock 

Jarac

Nakon dugo vremena se osjećate posebno bliski s voljenom osobom. Ova jesen proći će u znaku romantičnih večera, izlazaka u dvoje i slatkih trenutaka maženja pod dekicom. Iako inače niste skloni takvom ponašanju, ove jeseni pretvorit ćete se u pravog romantika.

Vodenjak

Vodenjacima ova jesen nudi to da napokon prebole bivšu ljubav i konačnu ju izbace iz misli. Bit ćete jako privlačni drugom spolu te ćete neprestano privlačiti pozornost, a moguće je i da sami osjetite privlačnost prema više osoba istovremeno. Samo pazite da se ne zaljubite previše.

Ribe

Ovo je osjetljiv period za vas po raznim aspektima. Moguće su emotivne blokade u odnosu s partnerom. Ako ste pak solo, imat ćete problema s izlascima i nećete u nikome pronalaziti ništa zanimljivo ni vrijedno pažnje. No, ne brinite, to je samo period ljubavne suše koji će proći kao i sve ostalo u životu.