Samo u novom broju Storyja pročitajte intervju s legendarnom misicom Anicom Kovač. Anica je prošetala špicom i izazvala oduševljenje unikatnom modnom kombinacijom. O kakvoj je modnoj obiteljskoj suradnji riječ i zašto je mama najbolja reklama, otkrila je samo našim novinarima.

Anica Kovač za novi broj Storyja
Story 

'Riječ je o brendu trenirki koji je pokrenula moja kći Leticija. Doduše, ovo nije finalna verzija, još ćemo poraditi na odabiru konca i veličini kapuljače te još nekim detaljima', istaknula je Anica.

Glumica Ksenija Marinković i kći Korana Ugrina pustile su nas da zavirimo u njihov ženski svijet, u kojem mama predstavlja svoju prvu redateljsku ulogu, a njezina miljenica gradi ozbiljnu glumačku karijeru.

Ksenija Marinković i Korana Ugrina u novom broju Storyja
Story 

U nešto drukčijem tonu nastavljamo s omiljenijim pjevačem Alenom Vitasovićem koji nam je otkrio detalje o razvodu, novom albumu, ali i kako se nosi s teretom slave i statusom zvijezde.

Alen Vitasović u novom broju Storyja
Story 

Novi broj donosi i intimnu ispovijest obožavane članice Feminema Pamele Ramljak i supruga Mladena Salajstera ususret njihovoj godišnjici braka. Kako je pobijedila strahove i što je poželjela za desetu, jubilarnu godišnjicu braka, otkrila je samo našoj redakciji.

Pamela Ramljak i Mladen Salajster u novom broju Storyja
Story 

Ali to nije sve. Nadamo se da ste se pripremili na nezaboravnu kupnju. Ovoga tjedna odlučili smo vas razveseliti kuponima s vrtoglavim popustima. Ne propustite nabaviti neodoljive komade iz najnovijih kolekcija i spremni dočekajte zimu. Osvježite svoj stil uz fenomenalne popuste koje je za vas pripremio brend Story. Kuponi se mogu iskoristiti od 16. do 22. studenoga na području Republike Hrvatske, a u subotu, 19. studenoga, očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day. Samo na taj dan za plaćanje Premium Visa karticom ostvarite čak 40% popusta na odabrane artikle.

Novi broj Storyja s Anicom Martinović i kuponima
Story 

Omiljeni tjednik u prodaji je od 16. studenoga, ne zaboravite nabaviti svoj broj i inspirirati se zanimljivim sadržajem.