Nekako nam se čini da se Advent nikad više nije iščekivao kao ove godine. Opet u punom sjaju ćemo provesti najljepše doba godine na omiljenoj poznatoj lokaciji, jer došla je još jedna Finjakova božićna bajka.

finjak (4).jpg
Finjak 

Ove godine na maloj, ali veseloj terasi ispod tisuća lampica (koje će obasjati i najtmurnije zimsko nebo), pijte tradicionalno najbolje kuhano vino u gradu (po tajnoj i posebnoj recepturi) i uživajte u slasnim zalogajima domaćih kobasica po recepturi chefa Nenada Komesa, te neodoljivom tartu od jabuke spremanom po najfinijoj francuskoj recepturi!

Svakako morate i probati kuhanu rakiju po recepturi kuće.

finjak (11).jpg
Finjak 

Mališani su česti posjetitelji našeg Finjaka, a za njih imamo naslađu čokoladu koja grije ruke, ali i srce.

Da bi sjedenje na visokim stolovima bilo posebno iskustvo pobrinuo se akademski kipar Denis Svirać ručno oslikanim bačvama likom orašara, a ove godine društvo će vam praviti i naši novi ručno izrađeni prijatelji Gingerbread-ovi.

finjak (12).jpg
Finjak 

Sva hrana i piće moći će se ponijeti doma, u ambalaži 'to go' pa za sve koji ne vole hladnoću ili žele uživati u Finjakovim specijalitetima u toplini svog doma, od ove godine to i mogu.

Posjetite caffe bar Finjak, Vlaška 78, Zagreb, gdje žive orašari, medvjedići, patuljci, gingerbread družina, dobra hrana i piće, te najbolje emocije.