Dva horoskopska znaka bit će uspješna i očekuju ih nagrade, a sada saznajte jeste li među njima. 

BIK

Od ožujka život vam je širom otvorio vrata. Ovo je godina buđenja i povoljnih prilika pa vaš oprez, sumnje ili lijenost nestaju u trenu. Glava vam je puna originalnih poslovnih ideja. Vrijeme je za akciju, a u razdoblju oko rođendana moguć je zapažen uspjeh, novi posao ili pokretanje posla. 

Horoskop
Shutterstock 

Pojavljuje se vaše novo ja, s novim vizijama života i nadahnutim ciljevima koju pomičete polako ali postojano. Zauzeti poslom imat ćete manje vremena za prijatelje i druženja, možda ćete biti razočarani nekim raskinutim prijateljstvima, no uspješan poslovni i privatni život daje vam snažan osjećaj zadovoljstva. Kada se osjećate sigurno, vaša kreativna, zabavna, vesela strana se uzbuđeno budi. Okružit ćete se ljepotom, proširiti svoje kreativne talente, omogućiti si opuštanje i uživanje. No, budući da vam sve ide od ruke, morate paziti da ne pretjerate s trošenjem i uživanjem. Venera je vladar Bika, pa kada je retrogradna tijekom ljeta, preispitajte svoje vrijednosti, obiteljske odnose i prepoznajte što vam je sada važno u životu. Neka se vaše nove želje razigraju i uživajte u sreći ljubavi.

Horoskop
Shutterstock 

OVAN

Iskoristite intenzivan početak godine s Jupiterom, koji je u vašem znaku do sredine ožujka, kako biste otvorili nove putove razvoja. Nemate manjka ideja koje vas vode do pothvata koje nikad prije niste isprobali. Osjećate vitalnost, uzbuđenje i ništa vas ne može zaustaviti. Što bolje osmislite svoje ciljeve, to će uspjeh biti veći od druge polovice ožujka. Izvrsna financijska situacija i veća primanja daju vam dubok osjećaj sigurnosti.

Želja za većom neovisnošću jača je no ikad pa ako je posjedovanje vlastitog posla dio vaših snova, samo naprijed. Dok vas životne okolnosti podržavaju, vaš unutarnji svijet počinje pulsirati drugačijom vrstom energije. Unutarnji izvor inspiracije usporava svoj tok, glas intuicije je slabije čujan i upozorava vas da se morate bolje povezati sa svojim bićem. Prošlost i sve ono što nije imalo pravi kraj, neodgovorena pitanja i stare ljubavi pojavljuju se sve češće tijekom godine. Nije se lako suočiti s potisnutim slabostima, neugodnim temama i strahovima, ali samo tako ćete pročistiti svoje osjećaje i ojačati intuiciju i kreativnost.