Kako će vam ljubavni život izgledati u ožujku 2023. godine, pročitajte u horoskopu.

Ovan

Prvih dana u mjesecu slobodni predstavnici znaka Ovna bit će uspješniji u ljubavnim vezama. Moći ćete izdvojiti nekoga posebnog među mnogim ljudima. Ovaj mjesec imate priliku obnoviti stare veze. Važno je istovremeno biti razborit i suzdržan. Samo u ovom slučaju možete postići pozitivne rezultate. Zaljubljeni Ovnovi željet će poboljšati svoj odnos. U ovom će slučaju morati uložiti velike napore. Morate pokazati emocije i empatiju prema svom partneru ako želite nešto promijeniti.

Bik

Vaš uspjeh u karijeri često može imati prednost nad obiteljskim životom. To može nepovoljno utjecati na emocionalne odnose. Ne odbijajte partnera, provodite više vremena zajedno. Odlično vrijeme za prosidbu i vjenčanje. Dobit ćete ugodan dar sudbine ako steknete nova prijateljstva. Možete upoznati zanimljive ljude i steći nova prijateljstva. Ako nadvladate svoj ponos i naučite biti strpljiviji, dobit ćete skup lijepih osjećaja. Oni Bikovi koji imaju obitelj trebali bi posvetiti više pažnje voljenoj osobi.

Horoskop
Shutterstock 

Blizanci

Sudbina vam daje priliku da obnovite izgubljene odnose. Ako ste slobodni, zvijezde vam obećavaju sretne susrete. Samo prestanite postavljati pretjerane zahtjeve. Možda ćete pronaći savršenog suputnika. Nemojte sklapati poznanstva putem interneta, jer pravi spoj može biti razočaravajući. Bilo bi lijepo češće izlaziti i sastajati se s prijateljima. Uredske romanse treba izbjegavati. Strpljenje će vratiti život u vaš brak. Ključ harmonije je smirenost i izdržljivost.

Rak

Skladni odnosi grade se na konstruktivnom dijalogu. Izbjegavajte svađe i skandale. Svaka osoba ima svoje stajalište i mišljenje. Za oboje je korisno da razgovarate bez zamjeranja, važno je kontrolirati svoje emocije. Vaša usamljenost neće dugo trajati. Uskoro vas očekuje poznanstvo koje obećava. Pokušajte drugačije gledati na svoju odabranicu. Sjeti se zašto si se zaljubila u njega. Ovo će ojačati vaš odnos.

Lav

Za napredovanje u karijeri, najbolje je zadržati svoje liderske kvalitete, jer romantične veze nisu kompatibilne sa zapovjednim tonom. Konstantno izražavanje svojih tvrdnji i kritiziranje nije opcija. Priredite romantično iznenađenje ili jednostavno porazgovarajte od srca kako biste ojačali vezu. Bez razgovora je teško razumjeti što se događa u čovjekovoj duši. Važno je shvatiti da sebičnost nikoga ne čini sretnim. Morate biti fleksibilni i otvoreni za promjene u vašem odnosu. Ponekad je prilikom rješavanja problema dobro pristupiti racionalno i objektivno i ne prepustiti se emocijama.

Djevica

Ovaj mjesec će impulzivne odluke i brze presude donijeti više štete nego koristi. Da biste izbjegli razočarenje u svom osobnom životu, trebali biste potražiti savjet od voljenih osoba. Početak proljeća donijet će vam puno energije. Voljena osoba može trebati vašu pomoć. To će stvoriti napetost u vezi. Morate pokazati strpljenje i prirodnu mudrost kako ne biste bili označeni kao egoist. Samopožrtvovnost je temelj snažne veze. Više se zanimajte za probleme voljene osobe.

Vaga

Iako je mala vjerojatnost da ćete sresti osobu koja vam može promijeniti život, razloga za sreću ipak ima. Uspjet ćete s vremenom. U međuvremenu možete razmisliti o tome što vas sprječava u izgradnji odnosa. Ako tražite jaku i ozbiljnu vezu, to se neće dogoditi. Osvrnite se oko sebe, obratite pozornost na poznatu osobu, možda je spreman podijeliti svoje osjećaje. Oni predstavnici znaka koji već imaju obitelj ojačat će svoj brak i poboljšati odnose s roditeljima odabranika.

Škorpion

Astrolozi preporučuju da slušate svoju intuiciju kako ne biste upali u romantičnu zamku. Morate preuzeti inicijativu i ne vjerovati slijepo da vas sudbina vodi. Ovaj mjesec ćete steći nove prijatelje i pronaći romantične partnere. Uronit ćete u ljubavnu avanturu bez oklijevanja. Ali nemojte se hvaliti svojim ljubavnim pobjedama. U svakoj vezi važno je pokazati ljubaznost i suosjećanje kako ne biste povrijedili partnera. Romansa će uskoro nestati ako se nastaviš ovako ponašati.

Horoskop
Shutterstock 

Strijelac

U potrazi za pravom ljubavi ne treba gubiti optimizam. Iako cijenite slobodu i ne želite se ni za koga previše vezati, može vas isfrustrirati niz neuspješnih pokušaja započinjanja veze. Na vama je da odlučite koga treba osloboditi. Nemojte se bojati reći ne osobi s kojom ne želite biti u vezi. Budite taktični i objasnite zašto niste spremni za vezu. Ne vraćajte se bivšim ljubavnicima. Ne dopustite da vas emocije nadvladaju. Nepovjerenje može ugroziti svaku jaku vezu.

Jarac

Marljivošću i odgovornošću postići ćete uspjeh na svim područjima svog života. Svrhovita osoba uvijek će moći postići cilj. Ne zanemarujte taktičnost, jer vas preveliki pritisak može uplašiti. Pri odabiru partnera pametno bi bilo pitati za savjet voljene osobe. Ne gubite vrijeme na neozbiljnu osobu. Takvi odnosi vam neće donijeti ništa dobro. Do kraja mjeseca očekuju vas ugodna poznanstva.

Horoskop
Shutterstock 

Vodenjak

Ne oslanjajte se na sreću, morate planirati svoj budući život. Iako je romansa na poslu moguća, to ne bi trebalo utjecati na vašu radnu sposobnost. Nećete uvijek imati dovoljno vremena za osobne sastanke, rijetki će sastanci donijeti samo pozitivne emocije. U drugoj polovici ovog mjeseca bit ćete okruženi pažnjom. U vašem okruženju postoji netko tko vas može usrećiti. Trebali biste se kloniti osobe s kojom ne planirate povezati svoj život.

Riba

U proljeće postoji dobar potencijal za početak duge, ozbiljne veze. Ne treba ga odgađati za kasnije. Ne osvrći se. Budite pozitivni prema situaciji. Uživajte u svakom trenutku ako želite izgraditi čvrstu vezu. Ne odustajte od novih susreta. Promijenite svoj društveni krug. Budite suosjećajni prema partneru i imajte razumijevanja za njegove osjećaje kako ne bi bio razočaran. U ljubavnoj vezi važno je biti strpljiv.