U nastavku saznajte svoj horoskop za posljednji tjedan u travnju 2023. godine. 

Ovan

Dragi Ovnovi, u ovom razdoblju ne manjka vam potvrda i velikih zadovoljstava, kako na polju osjećaja, tako i na profesionalnom planu. Jupiter će ostati u konjunkciji još tri tjedna: ako imate bilo kakvih zahtjeva ili prijedloga za posao, ne oklijevajte! Nažalost, zbog nepovoljnog tranzita Marsa mogli biste se osjećati malo više umorni nego inače, osobito u utorak i srijedu.

Bik

Sunce je konačno stiglo do Merkura u konjunkciji vašeg znaka, a Jupiter će uskoro stići. Ovo je zaista sretno vrijeme za vaš znak, koji bi mogao dočekati neka lijepa iznenađenja... Najsretniji dani u tjednu, s prekrasnim Mjesecom na vašoj strani, bit će utorak, srijeda i nedjelja. S druge strane, četvrtak i petak su nervozniji pa izbjegavajte svađe.

Blizanci

Vaš tjedan je sjajno započeo, sa svijetlim Mjesecom u konjunkciji s vašim znakom, spreman da vam donese sreću. Venera je također nedavno ušla u konjunkciju i ljubav će biti glavna tema idućih dana. Posebno romantični ili - ako ste slobodni - sretni dani za datume bit će četvrtak, petak i subota. Ljubavne vibracije tijekom vikenda.

Horoskop
Profimedia 

Rak

Konjunkcija s Marsom i dalje vam daje dovoljno snage i poluge da se tjerate da nastavite, unatoč tome što Jupiterov nepovoljan položaj nastavlja postavljati neke prepreke na vaš put... od sredine svibnja bit će bolje. U međuvremenu možete računati na dva sretna dana, utorak i srijedu, te povoljan tranzit Merkura, koji bi vam mogao donijeti neočekivano dobre vijesti.

Lav

Nepovoljan tranzit Merkura ovog tjedna mogao bi donijeti nešto više izazova ili prepreka na poslu. Ako morate razgovarati o problemima sa šefovima ili kolegama, bolje je da sve usmjerite na četvrtak i petak kada ćete zbog Mjeseca u konjunkciji moći pronaći mirniji dijalog. Emotivna sfera je sretna, zahvaljujući sjajnoj Veneri u dobroj formi.

Djevica

Drage Djevice, ljubav bi vam ovaj tjedan ponovno mogla zadati poteškoće: planet Venera u znaku Blizanaca izaziva sumnje i čini da sve bude crno... Ostavite po strani svoju poslovičnu racionalnost i više vjerujte svojim osjećajima! Povoljan Merkur, sa svoje strane, pomaže vam da pronađete nove saveznike na radnom mjestu. U nedjelju će Mjesec sjati u kombinaciji s vašim znakom i donijeti vam sreću.

Vaga

Još samo nekoliko tjedana strpljenja i Jupiterova opozicija će biti gotova: skoro ste stigli, osjećate se prilično umorno i iscrpljeno (a za to je kriv Mars u nepovoljnom položaju), ali uspjet ćete! Venera u dobroj formi obećava vam puno ljubavi i blizinu posebne osobe koja će vam znati pružiti podršku. Najsretniji dani bit će četvrtak, petak i subota.

Škorpion

Planet Merkur u opoziciji donosi još neke prepreke, pogotovo u uredu, gdje bi moglo doći do žestokih rasprava. Međutim, sada kada vam se Saturn vratio da vam se nasmiješi, trebali biste promijeniti svoju perspektivu i zamisliti svaku poteškoću na koju naiđete na putu kao funkcionalnu za vaš osobni i duhovni rast i evoluciju. Kladite se na povoljne dane: utorak, srijeda i nedjelja.

Strijelac

Tjedan vam počinje s Mjesecom u opoziciji, što bi vam moglo donijeti još neka razmišljanja u ponedjeljak... Venera, također u opoziciji, tjera vas da razmislite o svom ljubavnom životu i da se zapitate imate li osobu pored sebe. Za samce neće biti najbolje vrijeme za održavanje sastanaka koji su predodređeni da traju. Sretni dani: četvrtak, petak i subota.

Horoskop
Profimedia 

Jarac

Ovaj tjedan nastavlja se opozicija Mjeseca u utorak i srijedu, što će biti malo izazovno... Ipak, više sreće u nedjelju. Opozicija Marsa tjera vas da se oslobodite stresa, što je i očekivano u radnom okruženju, zahvaljujući nepovoljnom tranzitu Jupitera. Stisnite zube, kraj svibnja donosi nagrade.

Vodenjak

Još jedan povoljan tjedan sa stajališta osjećaja: možete računati na lijepu Veneru i ponedjeljak vrlo romantičan Mjesec. Možda nešto neće ići po planu, ali nemojte dopustiti da budete nervozni. Moguća su kašnjenja ili neugodnosti na poslu zbog nepovoljnog tranzita Merkura.

Riba

Drage Ribe, nepovoljan tranzit Venere donosi vam još nekoliko osjećaja: posebice vikend - kada ćete također imati Mjesec u opoziciji - riskira biti izazovan. Zato je najvažnije izbjegavati bilo kakav sukob i svemu pristupiti smirenim razgovorom. Radno okruženje sa Saturnom i Merkurom koji vas guraju prema novom: ne bojte se upustiti se u ambiciozan plan, sve će vam se činiti lakše ostvarivim od svibnja.