Jedna od najljepših zagrebačkih lokacija, Meštrovićev paviljon, sinoć je sjala u bojama Spektra, još jedne inovacije Croatia osiguranja, tržišnog i digitalnog lidera na području osiguranja koje posluje u sklopu Adris grupe. Svečano predstavljanje jedinstvene ponude osiguranja na našem tržištu okupilo je više od 500 Croatijinih klijenata i partnera, predstavnika poslovne i akademske zajednice. Među poznatim uzvanicima našli su se Ljupka Gojić Mikić, Viktorija i Dino Rađa, Marijana Batinić, Saša Lozar te brojni drugi.

Neki od naših najboljih umjetnika su eksterijer i interijer Meštrovićevog paviljona pretvorili u vizualni spektakl.

Viktorija Rađa i Dino Rađa
Press Viktorija Rađa i Dino Rađa

Impresivan program večeri obilježili su nastupi glazbenih diva Zdenke Kovačiček, Zorice Kondže i Jasne Zlokić. Uz njihove najveće hitove, za odličnu atmosferu pobrinuo se i poznati gitarist, skladatelj i aranžer Ante Gelo sa svojim bendom i mladim nadama glazbene scene Alenom Đurasom i Ivom Ajduković. Multimedijalna umjetnica Stella Leboš je posebno za ovu priliku izložila originalnu umjetničku instalaciju u nijansama plave boje. Uzvanike, ali i prolaznike posebno je oduševio 3D i laserski mapping eksterijera Meštrovićevog paviljona koji se u rijetkim prilikama može vidjeti u takvom izdanju, a za koji je zaslužan umjetnik Ivan Marušić Klif.

Jasna Zlokić, Zorica Kondža, Zdenka Kovačiček
Press Jasna Zlokić, Zorica Kondža, Zdenka Kovačiček

'Moram priznati da mi je jako zanimljiv cijeli koncept Spektra. Čim čujem da postoji rješenje za jednostavniju svakodnevicu, a i dodatne benefite za vjernost određenom brendu ili kompaniji, imate moju pažnju. Ova večer je stvarno bila za pamćenje, od potpuno novog doživljaja HDLU-a do predivnih glazbenih nastupa, sve je bilo baš svjetski', izjavila je Ljupka Gojić Mikić.

O Spektru

Spektar je jedinstvena ponuda paketa koja spajanjem više polica osiguranja unutar kućanstva omogućuje uštede i dodatne pogodnosti na jednostavan i transparentan način te je prvi takav koncept na tržištu osiguranja u Hrvatskoj. Klijenti Croatia osiguranja mogu pristupiti Spektru ako posjeduju police osiguranja vozila (obvezno i/ili kasko), imovine ili zdravstvenog osiguranja (dopunsko i/ili dodatno), a u obzir se uzimaju sva osiguranja koja traju minimalno godinu dana i dulje, osim životnog. Aktiviranjem jednog od četiri paketa klijenti godišnje mogu ostvariti pogodnosti i uštede do čak 700 eura godišnje. Više informacija o Spektru potražite na crosig.hr/spektar.

Press Među poznatim uzvanicima našli su se Ljupka Gojić Mikić, Viktorija i Dino Rađa, Marijana Batinić, Saša Lozar te brojni drugi.