U nastavku pročitajte horoskop od 15. do 21. svibnja 2023. godine. 

Ovan

U posljednje vrijeme osjećate se kao da imate mnogo hitnih stvari za rješavanje, ali ovaj tjedan vam pomaže da se osjećate sigurnije u vlastite snage. Povezivanje sa svojom obitelji, zabava i iskorištavanje svake prilike da se osjećate dobro vaša je misija u ovom razdoblju.

Bik

Ovaj tjedan ćete se osjećati preplavljeni zahvalnošću jer se sve događa kako ste željeli. Bilo vam je teško pronaći svoju stabilnost u posljednjih godinu dana. A sada, kada se stvari konačno slegnu, osjećate zahvalnost za sve što imate. Jupiter, planet ekspanzije i obilja, ulazi u vaš znak 16. svibnja i donijet će sreću u vaš život. Uživajte u ovoj fazi i ne bojte se zablistati.

Blizanci

Ovaj tjedan ćete dobiti puno dobrih smjernica i savjeta. Smatrajte ove zrake nade obećanjem da ste na dobrom putu, čak i ako ne možete sasvim objasniti što ti znakovi znače. U redu je da ih čuvate kao svoje male tajne. Diskrecija je ključna tijekom ovog vremena, a vi birate kada ste spremni podijeliti ih s ostatkom svijeta.

Horoskop
Shutterstock 

Rak

Točno znate koje ćete namjere postaviti s mladim Mjesecom u Biku 19. svibnja. Dobar je trenutak da napravite dobro isplaniran plan za ispunjenje svojih snova. Također, dopustite onima oko vas da otkriju koje su vaše prave želje.

Lav

Ovaj tjedan trebate procijeniti svoje uspjehe i neuspjehe u proteklih šest mjeseci. Vaš profesionalni život posebno je kaotičan od prošlog studenog. Ali sada je vrijeme da odustanete od ljutnje i uzmete stvari u svoje ruke.

Djevica

Nakon brojnih odgoda i previše grešaka, uspijevate skupiti dijelove slagalice i popraviti sve, nakon što Merkur nastavi s izravnim kretanjem. Ne zaboravite brinuti o svom mentalnom zdravlju. Mars ulazi u vaš sektor podsvijesti 20. svibnja, posvetite se sebi, odmorite se, radite stvari koje su dobre i vrijedne.

Vaga

U posljednje vrijeme ste došli do zaključka da je bolje sve učiniti sami. Ali ovotjedni astralni tranziti podsjećaju vas koliko je važna podrška zajednice i kolektiva čiji ste dio. Morate se zapitati zašto oklijevate zatražiti pomoć kada vam je potrebna.

Škorpion

Od studenog 2021. godine prošli ste kroz mnoge teške promjene vezane uz vaše najbliže odnose, poslovna ili suradnička partnerstva. Ali ovog tjedna osjećate se kao da ćete uspostaviti veze koje bi trebale trajati. Mladi Mjesec 19. svibnja prilika je da odredite namjere kako za sebe tako i za svoj odnos s partnerom.

Strijelac

Život će vam biti sve natrpaniji, ali u pozitivnom smislu. Jupiter, planet koji vlada vašim znakom, 16. svibnja ulazi u Bika i vaš sektor dnevne rutine. U sljedećoj godini (do svibnja 2024.) možete pronaći više radosti i smisla u svom poslu, zdravlju i svakodnevnom životu. Iskoristite Mladi Mjesec 19. svibnja da odredite svoje namjere i prioritete kako se ne biste osjećali preopterećeni svim zanimljivim prilikama koje se pojavljuju.

Horoskop
Shutterstock 

Jarac

Život će vam postati mnogo zanimljiviji i zabavniji. Tijekom prošle godine naporno ste radili na otkrivanju zajednice čiji ćete dio biti i u koju ćete se integrirati. Ali ovaj tjedan shvaćate da će, ako slijedite svoje instinkte i radite ono što volite, željene veze doći same od sebe.

Vodenjak

Posljednjih godina dogodile su se mnoge promjene ne samo u vašem obiteljskom životu, već i u karijeri i osobnom identitetu. Ovaj tjedan otkrivate da vam stabilnost i obiteljski život mogu donijeti više radosti nego što ste mislili. Mladi Mjesec 19. svibnja vrijeme je za postavljanje namjera za nadolazeću godinu vezanih uz povezivanje s obitelji i korijenima.

Riba

Situacija će vam se znatno poboljšati. Jupiter, planet koji vlada vašim znakom, ulazi u znak Bika 16. svibnja, započinjući godinu u kojoj ćete pronaći smisao i svrhu u svojim hobijima, bliskim prijateljstvima i zajednici čiji ste dio. Mladi Mjesec 19. svibnja potiče vas da postavite namjere za komunikaciju i sve svoje bliske odnose.