Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Božićna pjesma Narodnog radija - '14 sarmi'

Autor Josipa Scotti Čavlina
Autor Josipa Scotti Čavlina

Ekipa Narodnog radija pripremila je svojim slušateljima neobičan glazbeni poklon i na najljepši mogući način poželjela svima u lijepoj našoj Čestit Božić! Pjesma '14 sarmi' vesela je blagdanska poruka koju je proteklih dana marljivo pripremala cijela obitelj najslušanijeg radija u Hrvatskoj. Potaknuta božićnim duhom, svoje pjevačko umijeće po prvi put je pokazala i voditeljica Tatjana Jurić. - Istina je, propjevala sam! Na to me mogla natjerati jedino ekipa Narodnog radija. Iako sam tamo samo nepunih dva mjeseca, potaknuta obiteljskom atmosferom i uz podršku mojih divnih kolega po prvi sam puta pustila glas i dopustila da se to i tonski zabilježi. Bliže se blagdani i htjeli smo najveseliji mjesec u godini učiniti još veselijim svim našim slušateljima – izjavila je dobro raspoložena domaćica Narodnog radija Tatjana Jurić.

Tatjani se u studiju pridružila cijela ekipa najslušanijeg radija u Hrvatskoj. Doris Pinčić proslavila se ulogom vrsne pjevačice Lare i vrlo je rado ponovo zapjevala. Ivana Plechinger otkrila je svojim kolegama male tajne pjevačkog zanata, a pjesmu su svim glasovima obojali i Nives Čanović, Dalibor Petko, Davor Dretar Drele te Silvano Gospodarić.

Božićna pjesma Narodnog radija '14 sarmi' napravljena je na glazbu '14 palmi' Marijana Bana koji nije imao ništa protiv da upravo njegova pjesma bude podloga vesele božićne poruke i vrlo je rado pristao na suradnju: "Samo se vi zafrkavajte. Dok je smijeh i zabava u pitanju – ja sam za!" Video pogledajte ovdje! Foto: Story Press

Najčitanije

Najnovije

loader