-  Tetiva je super, povećavamo intenzitete treninga, ona se ne buni i u jako smo dobrim odnosima. Ova sezona će biti jako kratka, dva mjeseca i iskorit ćemo je za razbijanje leda, za moj povratak jer će tek na ljeto sve sjesti na svoje mjesto. Drago nam je da više nema bolova i to nam je najvažnije u ovom trenutku – izjavila je sportašica Blanka Vlašić Poznati irski fizioterapeut Anthony Geoghegan uvelike je pomogao našoj sportašici u liječenju te fazi oporavka. - On je bio odlučujuća karika u mom liječenju i jako sam zahvalna što je odlučio raditi sa mnom. Još smo uvijek u kontaktu i to je suradnja koju ću i dalje njegovati – izjavila je Blanka te dodala koju glazbu voli slušati i što ju opušta. - Pošto sam Dalmatinka moram priznati da me najviše opušta naša dalmatinska glazba koja je uistinu pravi lijek za dušu. Klape, Gibonni i Olivera Dragojevića uvijek rado slušam - rekla je. Blanka je Dreletu otkrila i otkud crpi inspiraciju za njzien prepoznatljivi ples nakon uspješnih skokova. - Obično se organizator pobrine da uvijek pusti neku glazbu poslije tako da nemam problema s tim. To mi uvijek dođe spontano što na kraju publika i osjeća i na taj se način stvara veza između nas – prokomentirala je Blanka te otkrila što misli o čvarcima. - Baš smo jučer raspravljali o čvarcima i moj trener ni ne zna što je to. Ja ih nikada nisam probala, a moj je nutricionist preporučio da jedem teleću koljenicu u ovoj fazi oporavka i priprema, pa sam to jela u zadnje vrijeme. Drele je Blanku zamolio da prokomentira njegovu snimku jedinstvenog skoka u vis te njegovu tehniku. - Ako je kauč tvoj najveći domet onda si dobar, a ako hoćeš više od toga onda te pozivam da treniraš sa mnom. Ples je odličan i po tvojim suptilnim pokretima vidi se da si detaljno proučio moje pokrete i to me posebno oduševilo. Ako ovako nastaviš sigurna sam da ćeš još više napredovati – izjavila je nasmijana Blanka kojoj je Drele na samom kraju zaželio puno sreće i zdravlja i da nam svima što prije vrati osmijeh na lica s najpoznatijih svjetskih zaletišta. Foto: Story Press