Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Kako je protekla transformacija Giuliana u Josipu Lisac?

Autor Josipa Scotti Čavlina
Autor Josipa Scotti Čavlina

I deseta emisija popularnog showa Nove Tv 'Tvoje lice zvuči poznato' donosi nove nevjerojatne transformacije osmero natjecatelja. Giuliano će ove nedjelje morati pokazati kako je to na jedan dan osjećati se kao jedina i neponovljiva Josipa Lisac, a za ovu transformaciju morat će se prepustiti i vojsci frizera i šminkera kako bi bio što sličniji popularnoj pjevačici. Giuliano će okružen maglom otpjevati istoimenu pjesmu ('Magla'), a hoće li ovaj pjevač biti dostojan Josipinog vokala i specifičnog izričaja tek ćemo vidjeti. ''Već me pere adrenalin", izjavio je Giuliano te dodao da je jako teško dobiti sve ono što je Josipa i vokalno i vizualno.

Izvor: Story
Prošlotjednog pobjednika Baby Dooksa vidjet ćemo kao člana skupine Gipsy Kings, a s gitarom u ruci otpjevat će pjesmu 'Volare'. Mario Petreković morat će se uživjeti u ulogu Lionela Richieja, a sve će zasigurno zabaviti izvedbom pjesme 'All Night Long'.
Izvor: Story
Mario Petreković Ronald Braus postaje Zvonko Bogdan, a nastupit će s pjesmom 'Evo banke cigane moj'.
Izvor: Story
Ronald Braus Minea je dobila zadatak transformirati se u Jennifer Lopez, a popularnu pjevačicu pokušat će nam dočarati s pjesmom 'Let's get loud'. Andrea Andrassy će se pretvoriti u Gusttava Limu i otpjevati njegovu hit pjesmu 'Balada', a bit će zanimljivo hoće li joj teško biti za otpjevati u brzini riječi "Tchê tcherere tchê tchê", koje ovaj brazilski pjevač s lakoćom izvodi.
Izvor: Story
Andrea Andrassy Vanda Winter iz Vanne prelazi u ulogu pjevačice skupine Kaoma koja se proslavila pjesmom 'Lambada'.
Izvor: Story
Vanda Winter Bit će svakako zanimljivo vidjeti i kako će se Jasna Palić Picukarić snaći u ulozi pjevačice Magazina, a s obzirom da će gostujući žiri biti Tonči Huljić, vjerojatno će se i dodatno potruditi kako bi bila što bolja pri izvedbi pjesme 'Kokolo'. Foto: Story Press

Izbor Urednika

Royals