Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle
02.12.2014. / 10:34 03.12.2014. / 10:04

'Srce na sceni' Slavka Sobina Vidru ispunilo ponosom, srećom i suzama

Autor Josipa Scotti Čavlina
02.12.2014. / 10:34 03.12.2014. / 10:04
Autor Josipa Scotti Čavlina
02.12.2014. / 10:34 03.12.2014. / 10:04

Konačno je došao i taj dan! Glumac i redatelj predstave 'Srce na sceni', Slavko Sobin sa svojom je glumačkom postavom stigao u Zagreb, gdje su u jednom danu napravili nešto za što ni on sam prije nešto više od godinu dana nije vjerovao - izveli su svoj mjuzikl 'Srce na sceni' čak dva puta. Ne bi to bilo tako neobično za jednu glumačku trupu, da svi oni, njih 21, redom nisu mladi ljudi s cerebralnom paralizom, članovi Udruge Srce iz Splita. Unatoč svojim ograničenjima, na sceni Vidra pokazali su svima u gledalištu da nemoguće može postati moguće, da su upravo zbog toga itekako vrijedni divljenja i poslali snažnu poruku svim zdravim ljudima da ne traže sreću naokolo kad im je ona servirana. Publika u gledalištu cijelo im je vrijeme pružala podršku pljeskom, a članovi obitelji mladih glumaca s ponosom su uzvikivali imena svojih voljenih nakon što bi uspješno odigrali svoju scenu ili otpjevali svoju pjesmu. A oni bi na sve to uzvraćali najiskrenijim osmijehom.

Izvor: Story
'Pale' su i suze radosnice, kako među članovima Slavkove glumačke trupe, tako i među svima onima koji su ih podržali. A s velikim zadovoljstvom to su učinili natjecatelji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' - Minea, Giuliano, Jasna Palić Picukarić, Mario Petreković... ali i nekadašnji član Novih Fosila Rajko Dujmić . čiju pjesmu 'Djeca ljubavi' pjevaju kao svoju himnu. Nakon mjuzikla rado su im stisnuli ruku, zargili ih te im čestitali na sjajnoj izvedbi i snazi koju unatoč svojoj bolesti nisu izgubili. Mjuzikl 'Srce na sceni' prvi je put odigran prije godinu dana u splitskom HNK. Nakon još sedam rasprodanih izvedbi, mjuzikl je doživio i drugu sezonu. Nedavno, 24. studenoga ponovno su napunili HNK Split, a potom 1. prosinca u jednom danu dvaput kazalište Vidra u Zagrebu.
Izvor: Story
Ispunjenih srca, jer su to isto učinili i zagrebačkoj publici, mladi iz Udruge Srce krenuli su natrag kući u Split. A mi se nadamo kako će vrlo skoro ta 'djeca ljubavi' ponovno u metropolu, ali i druge gradove Lijepe naše kako bi posvuda proširili svoju pozitivu i ljubav.
Izvor: Story
Imena ove 'djece ljubavi' iz Udruge Srce redom su: Mario Kero, Ivana Babnik, Anđela Popović, Duško Mešin, Antonio Čović, Marino Vukušić, Petra Hrgović, Nikolina Biloš, Marija Grbeša, Vedrana Junaković, Zorana Vladislavić, Dino Ćatović, Edo Bulić, Tonči Škrobica, Stipe Kelava, Stipe Veić, Marko Vukašin, Jurica Jerković, Željan Tolj, Jerolim Runjić i Marija Vučemilović Grgić.
Izvor: Story
Čestitamo! Fotografije: Robert Gašpert

Tagovi

NAJČITANIJE

NAJNOVIJE

loader