Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mario Valentić uvijek zna kako ugrijati žene

Autor D.P.

Studio PLANK je studio koji nudi treninge za žene i muškarce. Specijaliziran je za treninge pilatesa na prostirkama

 Izvor: promo

Ovogodišnji Dan žena obilježile su članice Studija PLANK u društvu Marija Valentića koji je pripremao smoothie za Dan žena. Nakon kratkog predavanja i važnosti o konzumaciji smoothie-ja pripremio je smoothie challenge tijekom kojega su se sudionice challengea natjecale za glavnu nagradu, besplatnog vježbanja na reformeru u Studiju PLANK.

 Izvor: promo

Također, predavanje je održao kondicijski trener Pero Kuterovac, koji je predstavio Quantum magnetski analizator, instrument kojim je provjeravao zdravlje na brz način. Patricia Ćurković, vlasnica Studija PLANK objasnila je kako je došla do ideje za ovakvu proslavu- „Na ovaj način željeli smo svojim članicama omogućiti da uz svakodnevno vježbanje kojim postižu atraktivan i zdrav fizički izgled imaju mogućnost saznati sve o zdravoj prehrani te o njezi kože lica i kose, ali i o stanju organizma kako bi, osim vanjskog, brinule i o unutarnjem stanju organizma.“

 Izvor: promo

Predavanje na temu održavanja lica i kose vodila je Marinela Pasariček, koja je uz njegu lica dala na važnosti i njezi kose. Dok je Anamarija Kostelac, vlasnica kozmetičkog salona, prisutnima omogućila analizu kože lica s face mapping sistemom te savjetovala koje kozmetičke tretmane za njegu kože lica trebaju primijeniti. Ovim Danom žena pokazano je da svaka žena treba brinuti o svojoj vanjskoj, ali i unutarnjoj ljepoti.

Više o programima i novostima doznajte na www.studioplank-zagreb.com

 Izvor: promo

 Izvor: promo  Izvor: promo

Magazin

Royals