U prvom bloku predavanja, tri dame su "zagrijale" atmosferu - dr Nada Kaiser kroz primjere iz struke, govorila je o motivaciji kao alatu za ostvarenje ciljeva; Ana-Marija Jagodić Rukavina ukazala je sudionicima da je za uspjeh potrebno uzemljenje, spoj tijela i uma te poseban naglasak stavila na disanje, posturu i vježbanje, a Ecija Ojdanić je kroz nekoliko svojih video dnevnika pokazala kako je zahvaljujući ili usprkos okolini moguće postići nevjerojatne rezultate i istrčati 8 maratona. Već u toku prvog bloka predavanja, sudionici su iskusili emocije od smijeha do suza i iskazivali svoje zadovoljstvo što imaju prilike sudjelovati u konferenciji.

Nakon prve pauze, drugi blok predavanja započeo je stručnim predavanjem Dr.med Gorana Ivkića koji je uspio dokazati kako medicina i empatija idu ruku pod ruku te je svojim predavanjem osvojio publiku koja je poželjela da doktora kao što je on bude sve više. Ognjen Bagatin pokazao je vlastitim primjerom kako vrhunski lider treba djelovati te koliko pogrešaka i rada na sebi je potrebno da bi se izgradio uspješan posao. Mirta Freisman Čobanov je otkrila kojih je to osam najvećih sabotera uspjeha te kroz inspirativno i zabavno predavanje dala i odgovore kako pobijediti sabotere i uspješno naučiti upravljati svojim emocijama i životnim odlukama.

Kraj prvog bloka bio je rezerviran za suorganizatoricu konferencije, Ivu Bele. Iva je u sklopu predavanja otkrila koje su to navike uspješnih ljudi te predstavila svoju prvu knjigu, Vibracija uspjeha koja je odmah odlično prihvaćena među publikom.

Treći, završni blok donio nam je razgovor sa Sandrom Paović, sportašicom paraolimpijkom koja je nakon teške prometne nesreće pobijedila samu sebe i vratila se na sam vrh stolnog tenisa, osvojivši prije dvije godine zlatnu medalju na Paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Nakon nje uslijedilo je predavanje Hrvoja Prpića, čovjeka koji je korak po korak došao do vrhunskih rezultata sa svojom tvrtkom HG spot, nakon čije prodaje se posvetio ulaganjima u start up-ove i sada služi kao primjer da je uspjeh itekako moguć, pa makar ga morali "čekati" 10 godina. Poslastica za kraj bile su inspirativne priče dr Kenana Crnkića koji je na svoj autentični i specifični način začinio konferenciju i motivirao sudionike da krenu u svoj novi život!