Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Otkriveno tko su bili uzvanici tajne večere StoryGourmet Chef's secret dinner

Autori M.D. I.Š.
Autori M.D. I.Š.

U predsjedničkom apartmanu hotela Kempinski Adriatic organizirana je vrhunska gastronomska večer na kojoj su prisustvovali glumica Sanja Vejnović, glumac Đorđe Kukuljice, voditeljica i dizajnerica interijera Mia Kovačić, pisac i maneken Dean Pelić, chef Gregorio Mannucci te glavna urednica magazina StoryGourmeta Zrinka Ferina

Za večeru od pet slijedova pobrinuo se head chef hotela Kempinski, Mirko Pistorello. Svaki slijed pratila je i odgovarajuća čaša vina za koju se pobrinuo Badel 1862 s izborom vrhunskih sorti među kojima su se posebno isticali netom rebrendirana, međunarodno nagrađivanja daruvarska vina Vezak. Ponudu su i upotpunila Decanterom nagrađivana vina Korlat.

Prekrasan pogled s terase i uživanje u ovoj večeri neizostavno je bilo bez vode pa je tako službena voda večeri bila Romerquelle, sa svojim gaziranim i negazirano vodama te nježnim mjehurićastim vodama s okusima.

Druženje je potrajalo do dugo u noć jer je atmosfera ove večere bila uistinu čarobna. Divnu večer i glazbeno je laganim jazzom pratio Adam Klemm trio.

Najčitanije

Najnovije

loader