DIJETA KOJOM JE OPRAH WINFREY IZGUBILA 20 KILA: Nema jo-jo efekta, a evo kako je izgledao njezin jelovnik

Prošlo je puno vremena otkad se Oprah Winfrey izborila s kilogramima, a i danas ima savršenu liniju.

Shutterstock

Jedna od najpoznatijih i najbogatijih žena na svijetu, Oprah Winfrey (69) debitirala je davne 1986. sa svojom emisijom 'The Oprah Winfrey Show' i otada je pod budnim okom javnosti.

Slavna voditeljica se godinama borila s viškom kilograma o čemu je javno govorila, a već je dobro poznato da kamera još dodaje na težini. Oprah je čvrsto odlučila promijeniti svoje navike u prehrani kako bi konačno bila zadovoljna izgledom, ali i zdravljem. Uspjela je smršaviti više od 20 kilograma.

Profimedia 

Najbolje kod njezine dijete je što joj se kilogrami nisu vratili natrag nakon više godina. Zbog njezinog velikog uspjeha s mršavljenjem počele su je i kompanije koristiti za reklamiranje svojih dijetnih proizvoda. Tada je Oprah upozorila javnost da ne nasjedaju na lažne priče o 'čarobnim pripravcima'.

Evo što je Oprah jela i svoju liniju dovela do savršenstva.

Doručak

Sendvič s jajima, avokadom, šunkom i rajčicama na kruhu od cjelovitih žitarica i čaj. Kako kaže, najviše voli indijski čaj u koji dodaje cimet, đumbir, vaniliju, no smijete ga pripremiti po svom ukusu.

Ručak

Juha od rajčice i kelj salata ili tjestenina sa škampima. Uz juhu uvijek pojede neko povrće, a često odabere kelj. Kuhanu tjesteninu pripremi s malo maslinovog ulja, soli, papra, naribanog luka i tri žlice naribanog sira. Na kraju se u tjesteninu dodaju škampi pripremljeni na grill tavi, a po želji jelo se može preliti rajčicama i rikolom.

Večera

Voditeljica za večeru jede ribu, a često izabire bakalar. No mogu i druge vrste uz koje je dopušten prilog povrće. Oprah često uz večeru popije vino ili koktel.

Uz ovu prehranu je Winfrey posvetila i vrijeme vježbanju čime je uspjela sagoriti masti i svoje tijelo oblikovati na željeni način. Također voli pješačiti i dijeli svoje videe. 

Više puta je istaknula kako je zadovoljna svojim tijelom otkad je izgubila višak kilograma.