Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preview NEWS

Sve što trebate znati o novoj revoluciji za nokte

Ovo je gel-manikura koja će vam se sviđati

Izvor: promo

Zaboravite na sve što ste čuli o gel-manikuri. Otkad je stigao na tržište, Bluesky Gum Gel je napravio pravu malu revoluciju u načinu na koji profesionalci za nokte stvaraju kreacije na noktima. Jednostavan za nanošenje, Bluesky Gum Gel nudi sjajne mogućnosti oblikovanja, vegansku formulu, lako skidanje acetonom, sjajnu pigmentiranost, čvrstoću, visoki sjaj i izdržljivost—i naša sretna lica svaki puta kada bacimo pogled na svoju novu manikur. To su samo neki od aduta koji ovu manikuru čine revolucionarnom, a osim toga, Bluesky Gum Gel formula ne sadrži formaldehid, živu, niti olovo—sastojke koji su nekim oblicima gel-manikure donijeli lošu reputaciju.

Stoga, bilo da ste početnik, entuzijast, ili od svoje strasti za manikurom planirate izgraditi profi-karijeru, sigurni smo da imate puno pitanja, a Story ima sve odgovore.

Izvor: promo

ŠTO JE TO “GUM GEL”?

Gum Gel je inovativni proizvod za nadogradnju noktiju iz brenda Bluesky. S veganskim certifikatom, bez štetnih kiselina, njegova jedinstvena gusta konzistencija omogućuje jednostavno nanošenje i oblikovanje ekstenzija, a njegova sjajna konzistencija čini ga fleksibilnijim od tradicionalne gel-manikura. Nudi sjajnu pigmentiranost, sjajnu mazivost i lako nanošenje, lako se skida acetonom, i omogućuje jednostavno nanošenje. Povrh svega, Bluesky Gum Gel ne sadrži formaldehid, živu, niti olovo.

Izvor: promo

ŠTO S NJIME SVE MOŽEMO?

Kreirati ektenzije za nokte svih vrsta, za sebe, (ili za svoje klijente, ako ste profić), bilo da radite s posebnim Gum Gel tipsama tipsama koje imaju C oblik prirodnog nokta, ili želite raditi sa šablonama za nadogradnju prirodnog nokta. Osim toga, Bluesky Gum Gel možete koristiti i u mini-dozama kako biste korigirali oštećeni nokat, nadogradili ga u bilokojem obliku, ili ispravili malu ili veliku grešku.

Pogledajte

02:28
Bluesky Gum Gel
Bluesky Gum Gel
Izvor: AMZ
Izvor: AMZ

 KAKO SE NANOSI?

Započinje se tankim slojem Bluesky Base Coat baze, koja se zatim tretira LED-svjetlom 1 minutu / ili 2 minute UV-svjetlom, zatim se postavlja šablona, ili tipsa, ovisno što želite, te kreira forma nokta uz pomoću kista koju smo prethodno umočili u 95% alkohol ili tekućinu za skidanje ljepljivog sloja. Gum Gel dolazi u tubici, s mekanijom teksturom, ili u tvrđoj, ako znate što radite. Nakon ponovnog tretmana LED/UV-svjetlom, rašpanjem oblikujte nokat po želji, i veliko finale—sloj jednog od BlueSky Gel lakova za nokte koji dolazi u čak 600 boja (da, dobro ste pročitali, 600!).

Izvor: promo

ŠTO JE JOŠ DOBRO KOD BLUESKY GUM GEL INOVACIJE?

Gum Gel je sjajan za sve one koji se žele baviti manikurom, bilo da ste početnica, entuzijast, planirate li od svoje strasti za manikurom napraviti profi-karijeru. Osim toga, Bluesky u Hrvatskoj nudi i edukcije za sve one koji žele znati više o svijetu sjajnih manikura koje karakterizira postojanost duža od 14 dana, besprijekorna čvrstoća, brzo i trajno sušenje i konkurentna cijena.

Više informacija na potražite na www.bluesky-nails.hr

Najčitanije

NAJNOVIJE

Najnovije

Najčitanije