Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bolje spriječiti nego liječiti

Kućanski uređaji uz koje alergeni postaju prošlost u vašem domu

Autor promo
Autor promo
Izvor: promo

Proljeće za mnoge označava buđenje. Češće odlazimo u prirodu te duže boravimo na svježem zraku. No dok za jedne proljeće označava više vremena izvan kuće, drugima je proljeće asocijacija na alergije. Klasični simptomi alergije kao što su svrbež očiju, začepljen nos, kašljanje i kihanje, škakljanje u grlu često mogu biti popraćeni proljetnim umorom i osjećajem bezvoljnosti.

Proljetno čišćenje životnog prostora može biti odlična strategija u borbi protiv alergija, stoga vam u nastavku donosimo nekoliko savjeta kako svoj dom održati čistim.

Izvor: promo

Bolje spriječiti nego liječiti

Kada su alergije u pitanju, možemo se složiti da vrijedi ona izreka da ih je bolje spriječiti nego liječiti. Pažljivo izbjegavanje alergena preduvjet je za kontrolu simptoma alergijskih reakcija. Kako izbjeći alergene? Ne zaboravite da se nakon dolaska iz šetnje preporuča tuširanje, promjena odjeće i pranje kose kako bi isprali svu pelud sa sebe i odjeće.

Sa Samsung WW6800T perilicom rublja s Eco BubbleTM tehnologijom možete biti potpuno opušteni. Ako ste i zaboravili umetnuti neki komad odjeće, AddWashTM tehnologija omogućuje vam jednostavno dodavanje odjeće. Prašak za rublje u perilicu možete dodati i nakon što je ciklus pranja započeo. Vrijeme ispiranja odjeće skraćeno je zahvaljujući Speed Spray tehnologiji, dok će se za maksimalnu čistoću odjeće i perilice rublja, pobrinuti Drum Clean+ tehnologija koja uklanja 99,9% bakterija iz bubnja.

Uklonite bakterije iz vašeg doma i odjeće

Redovito pranje odjevnih predmeta važan je korak u prevenciji alergija. Također, još jedan protivnik čistom i sigurnom domu su grinje koje žive u ljudskom okruženju, na posteljini, tepisima i u kućnoj prašini. Kako biste izbjegli grinje i prevenirali alergije u svom domu, odjeću možete sušiti uz pomoć sušilica koje upotrebljavaju vrući zrak. Dobar saveznik u borbi protiv alergija može biti Samsung WW5300T kombinirana perilica - sušilica rublja, koja uz pomoć Drum Clean tehnologije iz bubnja uklanja svu prljavštinu i bakterije. Ciklus higijenskog čišćenja parom poboljšava kvalitetu čišćenja rublja i uklanja dubinsku prljavštinu i 99,9 % bakterija i alergena.

Ova kombinirana perilica - sušilica rublja pere rublje s lakoćom, a ključ učinkovitosti pranja je u umjetnoj inteligenciji. Tako Al Control tehnologija personalizira ciklus pranja pamćenjem navika, pregledavanjem ciklusa i prikazivanjem informacija. S obzirom da je opremljena AI Control tehnologijom ova perilica omogućuje odabir idealnog programa sušenja. Uz to, pomoći vam može i Samsung SmartThings aplikacija pružanjem savjeta o najprikladnijim ciklusima pranja i otklanjanju eventualnih poteškoća.

Ostvarite popust do 25% na određenu ponudu Samsung perilica rublja i usisavača uključujući i 5 godina jamstva na iste. Promocija traje do 2.5.2021. ili do isteka zaliha. Više informacija https://www.samsung.com/hr/offer/clean-promo-2021/

Izvor: promo

Čistoća kao preduvjet za zdravlje

Osim održavanja osobne čistoće, važno je održavati čistoću doma. S obzirom da u toplijim danima češće otvaramo prozore kako bi prozračili prostorije, važno je redovito čistiti prostor u kojem boravimo. Kako biste svoj dom održali čistim i sigurnim, uz minimalan napor i potrošnju vremena tu je Samsung Jet 75 Complete usisavač. Ventilacijski sustav Jet 75 Complete usisavača optimizira protok zraka, dok je skupljanje sitnih čestica prašine lakše no ikada zahvaljujući rotirajućim četkama usisavača.

Osim toga, Jet 75 Complete usisavač otpušta čisti zrak uz pomoć petoslojnog filtracijskog sustava koji uklanja i do 99.999% mikro čestica prašine. Uz to, Jet 75 Complete dolazi s intuitivnim digitalnim zaslonom za lakše upravljanje i provjeru rada uređaja te je laganog dizajna, što ga čini izuzetno jednostavnim za upotrebu. Također, baterija ovog usisavača ima usisnu snagu do jednog sata, a moguće ju je zamijeniti rezervnom baterijom po potrebi.

Kada se radi o vašem domu, besprijekorna čistoća i svježina vrlo su važni. Zato kada birate uređaje za čišćenje, činite to s velikom pažnjom. Samsung se potrudio da naš svakodnevni život učini ugodnim i boljim, uz perilice i sušilice rublja s učinkovitim tehnologijama pranja i čišćenja, kao i Jet usisavačem s naprednim performansama. Proljetna ponuda koja se ne propušta.

Izvor: promo

Najčitanije

NAJNOVIJE

Najnovije

Najčitanije