Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvoren je MiniPolis u Z centru!

Autor promo

MiniPolis, prvi dječji grad u Hrvatskoj, svečano je otvoren u Z centru, a već prvog dana posjetilo nas je nekoliko stotina mališana i njihovih roditelja.

teigan-collage (96) Izvor: promo

Nakon višemjesečnih priprema, MiniPolis je preselio u Z centar u zagrebačkom naselju Špansko, a svoja vrata za malene posjetitelje i njihove roditelje svečano je otvorio u petak.

 Izvor: promo

Riječ je o minijaturiziranoj, ali potpuno vjernoj replici pravog grada u kojoj se djeca, kroz seriju ekspertno osmišljenih scenarija upoznaju s više od 50 zanimanja. Novootvoreni MiniPolis se prostire na 2000 kvadrata i čini ga više od 40 tematskih kućica, među kojima su, primjerice, vatrogasna postaja, zračna luka, bolnica, nogometni stadion, veterinarska ordinacija i Kuća energije, osmišljena i uređena u partnerstvu s Hrvatskom elektroprivredom (HEP).
MiniPolis je najveća istraživačka avantura djetinjstva te je idealna destinacija rođendanskih proslava, obiteljskih ili školskih izleta ili, jednostavno, kao poklon iznenađenja djetetu.

 Izvor: promo

Najave i rezervacije termina za MiniPolis nisu potrebne. Djeca su cijelo vrijeme pod nadzorom animatora, tako da boravak roditelja tijekom igre djeteta u MiniPolisu nije potreban.

NAJNOVIJE

Magazin

Najčitanije

Royals