Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zdrava kozmetika

Svijet kozmetike ove godine aktivno sudjeluje u kampanji podizanja svijesti o karcinomu dojke. Brinite se o zdravlju na vrijeme - u svim dm prodavaonicama tijekom listopada potražite proizvode kojima pomažemo udruzi P.I.N.K. life

 Izvor: Profimedia

Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke i odlična prilika da se, među ostalim, istaknu prednosti odabira prirodne kozmetike, i to već od najranije dobi, jer je ona važna u očuvanju zdravlja.

 Izvor: promo

Prije samo nekoliko godina prirodni i organski proizvodi bili su rijetkost, a njihova cijena mnogo viša od uobičajene kozmetike, ali u posljednje se vrijeme situacija drastično promijenila.

 Izvor: promo

Sve više ljudi bira prirodne proizvode bez aditiva, kemikalija i potencijalno štetnih sastojaka, kako za jelo, tako i za ljepotu. Sami proizvodi polako od marginaliziranih postaju osnovni, cijene su im sve prihvatljivije, a svijest o zdravlju sve veća, posebice kad je riječ o kozmetici koja dolazi u izravan dodir s kožom i dugo ostaje na njoj.

 Izvor: promo

Naime, pjena za čišćenje lica, čak i ako sadrži potencijalno štetne sastojke, neće nanijeti toliku štetu kao što bi to možda učinila krema za tijelo koju nanosimo na cijelo tijelo. Široka ponuda, pristupačne cijene i veća svijest potrošača pri izboru proizvoda doveli su do velike ponude prirodne kozmetike u drogerijama. Što ćete vi ovog mjeseca napraviti za svoje zdravlje?

 Izvor: promo

Kako pomoći?

Dm drogerie markt Hrvatska i ove godine tijekom listopada nastavlja tradiciju društveno odgovornog poslovanja sudjelujući u kampanji podizanja svijesti o karcinomu dojke. Naime, ovog mjeseca od prodaje svakog od označenih proizvoda donirat će 1 kunu udruzi P.I.N.K life, koja prikupljenom donacijom ponajprije želi osigurati Općoj bolnici Dubrovnik infuzomate i opremu za kiruršku dvoranu u kojoj se operiraju onkološki bolesnici, ali i održati radionice kojima se osnažuju pacijenti - poput radionica zdravog kuhanja i glazbene terapije koja itekako pomaže u rehabilitaciji, liječenju i boljem psihološkom stanju članica udruge.

Magazin

Royals