Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Promo

Rock romantizam koji se lako kombinira uz već postojeću odjeću

Kolekcija "Color Killer" je bazirana na modelima s hlačama i topovima od brokata, kože ili pak ljuskica te na ženstvenim, efektnim haljinama

Izvor: promo


"Efektna, dvojna modna kampanja pod kreativnim vodstvom fotografkinje Jelene Balić je samo nagovijestila našu novu kolekciju koja broji čak 52 odjevna modela. U njoj smo se poigrali kreativnim mogućnostima prezentacije jedne kolekcije i samo dio u potpunosti izložili oku promatrača. Novosti iz našeg studija smo odlučili otkriti postupno, a upravo ovaj lookbook služi kako bi naše stalne, ali i nove klijentice vidjele što smo im pripremili za novu sezonu" izjavio je poznati modni dizajner Ivan Alduk.

Nova Alduk kolekcija Izvor: promo


Kolekcija "Color Killer" je bazirana na modelima s hlačama i topovima od brokata, kože ili pak ljuskica te na ženstvenim, efektnim haljinama po kojima najčešće prepoznajemo Alduk dizajn. Modeli hlača od brokata ili šljokica kombinirani s "oversize" topovima od pletiva, kože i brokata su kreativna novost koja nas je osvojila, a reakcija javnosti na brokatne haljine asimetrična ruba su nevjerojatne stoga jedva čekamo vidjeti neku Alduk ambasadoricu u tim posebnim modelima.

Nova Alduk kolekcija Izvor: promo


"S jedne strane kolekcije smo napravili pročišćene, stroge linije haljina koje smo omekšali raskošnom teksturom, a zatim smo se poigrali volumenom i putenim krojevima koji odišu stavom i snagom iako je riječ o brokatima s cvjetnim uzorkom. Rock romantizam kao lajt motiv cijele kolekcije smo prenijeli i na modele s hlačama i topovima koji su velika novost ove kolekcije jer se lako kombiniraju uz već postojeću odjeću, a nose dio našeg dizajnerskog DNK-a" nadodao je ovaj uspješni dizajner koji posljednjih deset godina gradi prepoznatljiv modni brand.

Nova Alduk kolekcija Izvor: promo


Idealnu Alduk ženu u ovom lookbooku je utjelovila Ana Marija S. (Talia Model) za čiju se frizuru i make-up pobrinuo Studio Marcela. "Color Killer" kolekcija je dostupna u dizajnerovom showroomu i na službenoj web stranici alduk.hr, a vi je možete proučiti detaljnije na ovim lijepim fotografijama.

Najčitanije

loader