Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Promo

Prima grupa otvorila novu tvornicu madraca vrijednu više od 3 milijuna eura

Nova investicija PRIMA grupe

Izvor: promo

Prima grupa, najveći hrvatski proizvođač namještaja, otvorila je u Garešničkom Brestovcu novu tvornicu madraca, tapeciranih i box spring kreveta. Uz vlastitu proizvodnju pločastog i tapeciranog namještaja za opremanje cijelog doma, Prima je razvila i maloprodajnu mrežu od čak 58 salona diljem Hrvatske, a trenutno je u cijeloj grupaciji više od 2000 zaposlenih. 

Nova investicija PRIMA grupe Izvor: promo

'Ovaj pogon zasigurno je jedan od najmodernijih pogona za proizvodnju madraca i nadmadraca te tapeciranih i box spring kreveta u Europi. Ulaganje u ovakav moderni pogon posljedica je našeg vlastitog razvoja programa za spavanje. U tom ćemo pogonu proizvoditi visokokvalitetne madrace i nadmadrace u koje su ugrađene vrhunske sirovine od lateksa, kokosa, svih profila džepićastih jezgri te posebno kvalitetne hladno lijevane i poliuretanske pjene uz navlake od pažljivo odabranih materijala', poručio je direktor i vlasnik Prima grupe, Renato Radić.

Nova investicija PRIMA grupe Izvor: promo

Investicija u tvornicu je veća od tri milijuna eura, kapacitet proizvodnje je oko 150.000 madraca i kreveta godišnje, a sve proizvedeno bit će dostupno u Prima salonima. Osim proizvodnje i maloprodaje, Prima ima i vlastiti dizajnerski tim koji je zaslužan za osmišljavanje novih proizvoda, u skladu s potrebama kupca i trendovima na tržištu.

 'Bez tehnologije nema produktivnosti i kvalitetnog izrađenog proizvoda, a bez dizajnera nema rješenja koje će oduševiti kupce i pobuditi kod njih želju za kupnjom i korištenjem. Uz madrace u novom se pogonu proizvode i tapecirani te box spring kreveti, koji će osim na domaćem, biti dostupni i na stranim tržištima. Posebnost tog pogona je i to da će svojim tehnološkim rješenjima nuditi mogućnost slaganja kombinacija za spavanje prema personaliziranim zahtjevima kupaca. Sve kako bismo se još više približili svojim kupcima i ispunili njihova očekivanja', poručio je Radić.

Nova investicija PRIMA grupe Izvor: promo

Nakon desetljeća iskustva u vlastitoj proizvodnji madraca, nova tvornica osigurala je tehnološke uvjete za stvaranje nove generacije Prima madraca za 2020. godinu. Uz madrace, Primin program spavanja obuhvaća i velik izbor nadmadraca, podnica, jastuka, popluna i štep deka. Nova kolekcija madraca dostupna je u svih 58 salona uz promotivnu uštedu od 40% do 24. studenog.

U povodu otvaranja nove tvornice madraca Prima je Caritasovom prihvatilištu za beskućnike u Sesvetskom Kraljevcu donirala podnice i madrace ukupne vrijednosti 76.500 kuna. Donacija je uručena gospodinu Zvonku Ercegu, tajniku Caritasa.

Najčitanije

loader