Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Promo

Orašar broš uz čašu vina i mirise božićnih kolača s cimetom

Iako je Advent već počeo ludilo oko baleta Orašar ne prestaje

Izvor: promo

Tema ovogodišnjeg Adventa je Orašar pa će na brojnim lokacijama biti postavljene skulpture Orašara, na ledu u centru grada Zagreba se otplesao balet. Tako smo se mi u daVida's-u pridružili općem ludilu za Orašarom.

Kako mogu izraditi svog vlastitog Orašara?

DaVida's showroom, na Medveščak 103, ponovo otvara svoja vrata. Dizajnerica Andrea Cmrečki u sklpu vlastitog daVida's brand odjeće novo je otvorila i školu za Dizajn pod nazivom Davidas Tvornica Modnog Dizajna (DTMD). Naravno da sve bude veselo i u duhu blagdanskog raspoloženja tijekom Prosinca Andrea je pokrenula tematske Radionice DTMD za žene na teme:

- Izradi svoj Orašar broš, neka krasi tvoj kaput ove zime ili Izradi prijateljici Orašar broš i pokloni ga pod bor s posebnom porukom

- Izrađujemo ukrase za bor

- Moja stylish mašna

- Savjeti što odjenuti u svečanim prilikama – bliži nam se Nova godina i što odjenuti za tu prigodu (po tipovima tijela, građi, boji kose…)

Izradi svoj Orašar broš Izvor: promo

Svakog četvrtka održava se modna radionica, svaki puta na drugu temu, tako da je bitno pratiti obavijesti na facebooku https://www.facebook.com/davidas.eu/ i prijaviti se kako bi rezervirali svoje mjesto. Ukoliko povedeš jednu ili više svojih prijateljica i sve ostvarujete popust od -10% po Radionici.

U cijenu Radionice uključen je cjelokupan materijal koji vam je potreban za izradu kao i piće dobrodošlice tj. čaša crnog vina ili Gin Tonic. Izrada Orašar broša ili mašne odvija se korak po korak, gdje zajedno izrađujemo svaka svoj primjerak, a svi stignu napraviti jedan. Nerijetko ih svaka napravi 2-3 komada, za sebe i prijateljicu za poklon.

Izradi svoj Orašar broš Izvor: promo

Kako se prijaviti na radionicu

Prijave na mail: [email protected] ili na 0995630999

Po prijavi dobijete ponudu i podatke za uplatu.

Radionicu vodi modna dizajnerica Andrea Cmrečki, dipl. ing. tekstilne tehnologije koja ima 19 godina rada u struci kao modni dizajner (10 godina koorporativnog rada u Magmi i 9 godina poduzetnica iza vlastitog branda dječje odjeće daVida's https://davidas.eu/hr )

Izradi svoj Orašar broš Izvor: promo

 Želite li napokon nešto napraviti za sebe, dođite na tematsku Radionicu u DTMD i opustite se, kreativno izrađujte svojim rukama, popite čašu vina i/ili Gin tonic u dobrom društvu, prepustite se glazbi Čajkovskog i mirisima cimeta od prhkih GingerMan kolačića. Iznenadite samu sebe i dopustite si dašak hedonizma i kreativnosti još ovog Prosinca. Vidimo se u daVida's-u

loader