Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Promo

Hilton vjenčanja s pogledom

Hotel Hilton Garden Inn, nagrađivani brend tvrtke Hilton otvoren prošlog ljeta u Zagrebu, sa svojim veličanstvenim dvoranama s pogledom na grad predstavio se po prvi puta na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb

Izvor: promo

Ove godine, na sajmu vjenčanja u Areni Zagreb, po prvi puta predstavili su se Hilton hoteli Zagreb sa svojim veličanstvenim dvoranama s pogledom na grad. Prostor na sajmu bio je moderno i elegantno uređen te je savršeno predstavljao ovaj svjetski brend što dokazuje o osvojena nagrada u kategoriji promocije djelatnosti.

Hilton hoteli Izvor: promo

Hotel Hilton Garden Inn, nagrađivani brend tvrtke Hilton, otvoren je prošlog ljeta u Zagrebu, odlikuje ga industrijski dizajn i moderan “easy” koncept uređenja u kojem se gosti osjećaju ugodno i opušteno. Hotel se smjestio na Radničkoj cesti, u blizini svih važnijih gradskih atrakcija. Gostima su na raspolaganju 153 komforne sobe suvremenog dizajna, fitness centar, živopisan bar kao i moderan restoran polivalentnog koncepta.

Hilton hoteli Izvor: promo

Dvorane na 8. katu prostiru se na 1000 kvadratnih metara što ih čini idealnim mjestom za vjenčanja, kongrese, sastanke i razne evente. Dizajneski i tehnički suvremeno su opremljene, a visina stropa od 6 m i staklene stijene stapaju prostor s veličanstvenim pogledom na Katedralu i grad Zagreb. Prostor se jednostavno transformira za potrebe manjeg i intimnijeg “tailor made” vjenčanje, ali i velikog - s mnogo uzvanika.

Hilton hoteli Izvor: promo

Osim dvorana na osmom katu hotela, vaše vjenčanje možete proslaviti i u restoranu koji se nalazi u prizemlju hotela. Restoran je spoj industrijskog i modernog dizajna, otvorenog koncepta i lako se prilagođava vašim željama, od klasičnog restorana do klupskog prostora za nezaboravnu zabavu dugo u noć. Organizacija je potpuno prilagođena vašim željama, na raspolaganju vam je iskusno osoblje, raznovrsni menijii kao i vaš osobni organizator vjenčanja.

Najčitanije

NAJNOVIJE

Najčitanije

Najnovije

loader