Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova 'Dinastija'

Koje poveznice ima s originalom?

 Izvor: promo

Izvorna serija 'Dinastija' ima kultni status kod publike. Stoga su velika očekivanja predstavljena pred novu verziju serije, čija se druga sezona upravo emitira na kanalu FOX Life svakog ponedjeljka u 22:00h. Što se promijenilo, a što je isto kao u originalu ove uspješnice iz ’80-ih?

1. Obiteljska serija
Izvorni serijal iz 1980. proslavio je Carringtone i Colbyse. To se nije promijenilo u novoj verziji. Rivalstvo između obitelji dovodi do žestokih rasprava, a mnoge su borbe pogotovo one poslovne, prilagođene modernom dobu. Ako ste voljeli gledati kako se obitelji bore u 1980-ima, nećete biti razočarani ni sada. Drama je još uvijek tu.

2. Omiljeni likovi
Glavni likovi (Krystle Carrington, Alexis Colby, Blake Carrington, Fallon Carrington itd.) još su s nama. Jako je teško zamisliti da itko drugi igra Alexis nego Joan Collins, ali treba pružiti priliku Nicollette Sheridan. Možda ste voljeli Lindu Evans kao Krystle Carrington, ali Nathalie Kelley također nudi snažne nezaboravne izvedbe. Elizabeth Gillies blista kao Fallon Carrington, a Grant Snow prikladna je zamjena za Johna Forsythea kao Blakea Carringtona. Likovi mogu izgledati drugačije, ali drama koju proizvode i dalje je vrhunska.

3. Glamurozna moda
'Dinastiju' ne bi mogli zamisliti bez glamurozne mode. To joj je na neki način znak prepoznavanja. Gledatelji su se divili čudesnoj garderobi Joan Collins. Srećom, reboot je ostao vjeran svojim korijenima nudeći zabavne, dramatične kostime. Samo ovaj put, serija prati moderne trendove.

 Izvor: promo

4. Fokus na ženama
Izvorna 'Dinastija' snažno se usredotočila na ženske likove. Žene bi se sukobljavale u osnovi bilo čega, ali svađe su često bile vezane za muškarce. Nova serija također je usredotočena na žene, ali na potpuno novi način. Feminizam je žarište nove serije. Krystle i Fallon su žene željne karijere koje se bore za stjecanje dominacije u obiteljskom poslu.

5. Krystle je sada Cristal
Lik Linde Evans, Krystle Carrington, u novoj seriji ažuriran je na Cristal (glumila Nathalie Kelley). Ovo je bila namjerna promjena koja je odrazila novu dinamiku lika. Cristal je sada Latina, a porijeklom je iz Venezuele. Nova verzija serije predstavlja aktualniju sliku onoga što se događa u Americi.

6. Više humora
Izvorna 'Dinastija' imala je jako ozbiljne znakove. Bila je to jedna ozbiljna obiteljska drama. Nije bilo puno mjesta za humor. U novoj verziji i to je promijenjeno te humoristični elementi uravnotežuju dramatične scene. Nemojte se iznenaditi kad vidite borbu pomiješanu s povremenim sarkastičnim komentarima. Scenarij u novoj verziji je svakako šareniji i dinamičnijim.

7. Senzacionalne svađe
Najupečatljivije i najpoznatije scene iz serije su svakako intenzivne borbe i svađe između članova obitelji, ljubavnika, kolega i još mnogo toga. Gledatelji su živjeli za tu borbu i nisu mogli zamisliti seriju bez njih. Srećom, to se nije ni sada promijenilo. Nova 'Dinastija' ima jednako oštar ton kao i original. Mnoštvo fizičkih borbi, dobrih
verbalnih prepirki i dinamičnih sukoba. Jer, tko ne voli dobru borbu?

 Izvor: promo

Magazin

Royals