Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Promo

Pojednostavite si život u jednom koraku

Autor N.R.
Autor N.R.

Život je složen, neka kućanski poslovi ne budu

Izvor: promo

Svakodnevni život, pogotovo u današnje vrijeme i trenutnu situaciju s koronavirusom koja hara svijetom, uistinu može biti složen i kompliciran. Izlaskom iz doma suočavamo se s mnogim problemima, od onih najmanjih poput kašnjenja tramvaja pa do onih većih intimnijih problema. S obzirom na to da dolaskom kući često tražimo mir, kućanski poslovi ponekad znaju također biti teret. Uz usisavanje i pranje posuđa, pranje i održavanje rublja je svakodnevna rutina, koja je svakome već ušla u naviku.

Koliko puta ste se uhvatili u razmišljanju: 'Ma... ostavit ću tu odjeću za sutra' ili 'trenutno mi se baš i ne da razvrstavati odjeću ili ju pak objesiti'? S obzirom na to da vjerujemo kako život može biti kompliciran i bez kućanskih obaveza, zašto ne bismo brigu o rublju učinili jednostavnom? 

Izvor: Unsplash

Zamislite situaciju u kojoj ste uprljali najdraži odjevni komad prilikom isprobavanja kombinacije, a baš vam taj komad treba za sljedeće jutro, jer imate važan poslovni sastanak. Inače biste do jutra doživjeli blagi živčani slom, prekopali ormar u nadi da ćete pronaći nešto adekvatno, cijelu nervozu prenijeli na ostatak obitelji i tog jutra nezadovoljni otišli iz kuće. To više ne treba biti tako. Ubacite sve u perilicu i bezbrižno uživajte sa svojim bližnjima. 

Izvor: promo

Uz novu Gorenje WaveActive generaciju perilica i sušilica rublja, sada možete potrošiti manje vremena na brigu o rublju, a više vremena možete posvetiti onim stvarima u kojima zaista uživate. S obzirom na to da perilice dosta često znaju biti jako glasne, s ovom ćete u miru i bez ometanja moći pogledati omiljeni film ili seriju. Uz to, nova tehnologija donosi veliki val promjena, s kojima sa sigurnosti možemo prati i one najosjetljivije komade, koje bismo inače odnosili na kemijsko čišćenje.

Izvor: promo

SteamTech učinkovito njeguje rublje i uklanja nečistoće, bakterije, mikrobe i neugodne mirise te osigurava dodatan tretman rublja parom na kraju programa sušenja kako bi se osvježila vlakna, a odjeća postala mekša i manje naborana, čime se minimizira, ako ne i u potpunosti uklanja potreba za glačanjem.  

Tagovi

Najčitanije

loader