Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Promo

Marli Complication - nešto sasvim uzbudljivo ovog Božića!

Osjetite dašak luksuza uz parfemski brend kojeg potpisuje renomirani španjolski parfumer Ramon Monegal.

Izvor: promo

Ovog Božića predstavljamo nešto sasvim uzbudljivo i neočekivano, nešto na čemu smo radili posljednjih 447 dana i nešto na što smo jako ponosni, a to je parfemski brend Marli Complication kojeg potpisuje renomirani španjolski parfumer Ramon Monegal.

Kao urarska obitelj, odvažili smo se na ovaj korak jer smatramo da esencija Marlija nije samo popravak i prodaja satova, već iskustvo kojeg već desetljećima nastojimo ponuditi našim klijentima i svakome tko zakorači Marli svijet. U isto vrijeme prošle godine proslavili smo 50. obljetnicu Marli butika u Vlaškoj 13 uz potpuno novi dizajn interijera i predstavljanjem našeg vlastitog mirisa u prostoru, kada smo ugostili parfumera Monegala u Marliju.Tada smo htjeli prezentirati nešto sasvim novo i neočekivano, a to je miris po mjeri rađen za Marli. Sada želimo prezentirati kulminaciju prethodnog truda i rada uz parfemski brend Marli Complication koji se nadovezuje na miris i iskustvo pruženo u Marli butiku. Na taj način, svatko će moći ponijeti dijelić Marlija na svojoj koži ili u svome domu.

Izvor: promo

 Nadamo se da će svatko tko uspije probati kolekciju Marli Complicationosjetiti dašak luksuza koji je karakterističan za niche proizvode jer smo čitavu liniju odličili raditi  beskompromisno i u Zagrebu ponuditi kvalitetu svjetskog ranga, što je na neki način velika avantura za nas kao kompaniju, a iduće godine planiramo dodati parfem od 100ml i luksuzne listiće sapuna s granulama koje su zapravo sastojak našeg parfema te liniju za njegu tijela.

Izvor: promo

Eau de Parfum 50ml Marli Complication

Izvor: promo

Eau de Parfum 50ml Marli Complication

Izvor: promo

Sapun Marli Complication 100g

Najčitanije

NAJNOVIJE

Najčitanije

Najnovije