Uvijek smo spremni darovati svoje srce drugima. Ali tko misli na nas same? Ovog Valentinova darujte sami sebe i razmazite se brigom o sebi. FOREO dobro zna kako brinuti o svojim fanovima pa je ovog Valentinova pripremio izvrsne ponude i popuste na  najomiljenije proizvode, a sve kako bi vas potaknuo da brinete o sebi.

pesebna njega licaza Valentinovo
promo 

Ljubav prema sebi samima uključuje i ulaganje u sebe te pronalaženje dragocijenog vremena koje ćemo posvetiti samo sebi i vlastitom blagostanju: zašto si onda ne biste poklonili luksuzan i opuštajuć tretman njege koji će vam ugrijati srce i staviti osmijeh na lice?

Rečeno - učinjeno! Kultni uređaji za njegu lica LUNA 2,LUNA 3MEN, LUNA mini 3, LUNA mini 2 i ESPADA sniženi su čak do 25% na web stranici revolucionarnog beauty tech brenda kako biste sebi mogli omogućiti profesionalne tretmane njege lica. Razmazite se s masažerima i čistačima za lice iz linije LUNA i priuštite si tretman dostojan SPA centra u udobnosti vlastitog doma.

Iznenađenja ne prestaju ovdje: ovog Valentinova sniženi su čak i određeni proizvodi iz linije za oralnu njegu, sonične četkice za zube ISSA, napravljene od mekanog silikona s T-sonic pulsacijama pomoći će vam da vaš osmijeh zablista… a vi budete spremni za poljupce!

A kako biste stavili točku na i… FOREO je pripremio savršene setove s UFO i UFO mini pametnim uređajima koji poboljšavaju učinak maski za lice za zdrav izgled vaše kože. Izbor je na vama, a možete birati između setova The Diva i The Mini Max.

Nemojte propustiti ponude za Valentinovo koje će na straniciwww.foreo.com biti dostupne samo na određeno vrijeme. Stoga požurite!

FOREO proizvode potražite i kod sljedećih partnera: Douglas,Martimex Parfumerija, FABUspot by Anabella, dm - drogerie markt Hrvatska, Bipa, Sancta Domenica i lijepa.hr.