Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Promo

'GENERATIONS': FASHION&FRIENDS kampanja koja ne poznaje godine

Autor promo
Autor promo
Izvor: Luka Bošković i Stefan Stojanov

Priča o obiteljskoj ljubavi, zajedničkim trenucima i uspomenama koje stvaramo s onima koje najviše volimo, u središtu je nove proljetne Fashion&Friends kampanje.

Prikazujući tri generacije koje podržavaju i inspiriraju jedna drugu, „Generations” slavi tradiciju i pripadnost, kvalitetu i dugotrajnost, zajedništvo i nasljeđe.

Vječni klasici koje su nosile naše majke, krojimo, prilagođavamo i ponosno nosimo. Sestre koje uzimaju stvari jedna od druge bez pitanja. Skupljanje džeparca za baš te urbane tenisice koje je sin vidio u izlogu - zvuči poznato? Svaka obitelj priča svoju modnu priču, a Fashion&Friends je dio svake od njih.

Izvor: Luka Bošković i Stefan Stojanov

Nova kampanja vjerno oslikava duh vodećeg multibrend koncepta u regiji, koji je oduvijek poticao na različitost, omogućujući svim generacijama da iskažu svoj autentični stil, kao svojevrsni izraz njihove osobnosti.

Zaštitna lica kampanje se savršeno nadopunjuju u igri različitosti i emocija, prikazujući neke od ključnih komada sezone koji se mogu interpretirati na bezbroj načina – od svestranih balonera i traper jakni preko hlača ravnog kroja do romantičnih haljina stvorenih za proljeće. Zemljani tonovi miješaju se s vibrantnim nijansama tirkizne, zelene i crvene boje, naglašavajući ljepotu kampanje koja je snimljena u magičnom ambijentu Bijelog dvorca.

Izvor: Luka Bošković i Stefan Stojanov

Ovog proljeća vas pozivamo da zajedno s onima koje najviše volite uživate u kombiniranju stilova, budete slobodni spajati nespojivo, odvažno kupite komad o kojem sanjate i podijelite tu vijest s najbližima.


CREDITS:
Fotografija: Luka Bošković i Stefan Stojanov
Styling: Jelena Milovanović, Vis À Vis
Frizura: Danilo Stojanović
Šminka: Sanja Orlandić Sretković
Modeli: Aleksa Gavrilović, Mirjana Jovanović, Jovan Popović @Foxmodel, Luka Vujović, Simona Rabrenović @Demons model management, Aleksandra Russo Tica
Video: Goran Kovačić

Najčitanije

NAJNOVIJE

Najčitanije

Najnovije