Jeste li već kušali fenomenalne deserte OXBO pastry chefa Maxa Todorova? Max Todorov završio je National Bakery School u Londonu, vrhunsku školu za slastičare nakon čega je radio u najboljim londonskim restoranima. Max je odrastao u velikoj obitelji u Kavadarcima u Makedoniji u kojoj se uvijek njegovao običaj zajedničkog objedovanja što je možda i glavni motiv za njegovu karijeru u kulinarstvu.

POGLEDAJTE GALERIJU: 

promo max

A kuhanju i pripremi hrane posvetio se tek nakon što je na studiju Elektrotehnike u Skoplju shvatio da svoju karijeru želi razvijati u gastronomiji. Inspiriran prirodom smatra da je za svaki odličan desert presudna kvaliteta i svježina namirnica ali i ljubav kao tajni sastojak.

MAXimalno ukusni deserti u OXBO restoranu hotela DoubleTree by Hilton!
promo 

Obožavatelj je sladoleda koje sam priprema, a zaslužan je za poznati OXBO sladoled po tajnom receptu koji oduševi sve koji ga probaju. Kulinarski uzori su mu Pierre Herme, Rene Redzepi i Thomas Keller.