Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi glumci u svijetu medija

Sastav sudionika na radionici posvećenoj odnosima s medijima bio je uistinu raznovrstan: glumice i glumci iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Rumunjske, Slovenije, Srbije i Turske, družili su se s Eminom Basarom, v.d. glavne urednice časopisa Story.

 Radionica_SFF_STORY 27 Izvor: denis ruvić

Popularni hrvatski lifestyle tjednik medijski je partner Sarajevo Film Festivala, koji već godinama njeguje program ‘Talents Sarajevo’, posvećen mladim filmašima.

 Radionica_SFF_STORY 14
DOISTA ZANIMLJIVO štivo Svi su sudionici na dar dobili i tjednik Story te u njemu pronašli pregršt zanimljivih članaka i vrhunskih fotografija
Izvor: denis ruvić

 Radionica_SFF_STORY 107
LJUDI SA STAVOM Sudionici radionice, redom mladi i uspješni glumci iz regije, imali su pregršt pitanja
Izvor: denis ruvić

Novim generacijama osiguravaju dinamična predavanja iskusnijih kolega iz svijeta filma, otkrivaju im sve aspekte posla s kojima će se susretati u karijeri te im tako olakšavaju stjecanje neophodnog iskustva.

 Radionica_SFF_STORY 104
MLADOST I ISKUSTVO Radionicu koju su mladi glumci pratili s velikim zanimanjem moderirala je Dubravka Tomeković Aralica, urednica s dugogodišnjim stažem u lifestyle medijima
Izvor: denis ruvić

 Da je odnos s medijima itekako važan u profesionalnom životu mladih filmaša, pokazala je i radionica održana u sarajevskom Pozorištu mladih, koju je moderirala Dubravka Tomeković Aralica, urednica s dugogodišnjim stažem u lifestyle medijima.

Nakon što je Emina Basara okupljenim sudionicima predstavila mogućnosti i načine suradnje putem brojnih izdanja Adria Medije, razvila se živahna diskusija.

 Radionica_SFF_STORY 22
KORISNI SAVJETI V. d. glavne urednice Storyja Emina Basara sudionicima je predstavila različite oblike suradnje s medijima
Izvor: denis ruvić

Glumice i glumce koji su u svojim zemljama, pa i na međunarodnoj sceni već ostvarili zapažene uloge u filmovima, serijama i kazalištu, zanimalo je sve: kako da svojim radom, a ne trivijalnim ispadima na društvenim mrežama, osvoje pozornost medija, imaju li pravo na autorizaciju intervjua i fotografija, zašto većina medija bez prethodnog dopuštenja preuzima njihove objave s društvenih mreža, gdje je granica između privatnog i profesionalnog u medijskim pričama, kako se predstaviti u najboljem izdanju te kako s medijima razviti uspješnu suradnju.

 Roxy_Sminkanje 19
ZA BESPRIJEKORNU LJEPOTU Prije radionice i snimanja, mlade glumice okupile su se u Rox Beauty kutku gdje su ih dotjerali vrhunskim beauty proizvodima
Izvor: denis ruvić

Prije počeka radionice glumice su se družile u Rox Beauty kutku, gdje ih je vizažistica dotjerala za fotografiranje, a darovi tvrtke Rox Beauty jednako su razveselili i glumice i glumce.

 Roxy_Sminkanje 8
Rox Beauty
Izvor: denis ruvić

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image