Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogledajte kako je bilo na najboljem događaju ljeta u Zagrebu

20. rođendan Kauflanda Hrvatska proslavljen je na zagrebačkom Zrinjevcu uz važnu poruku nade i optimizma - Dobre stvari su pred nama - koja je ujedno i moto ove uspješne tvrtke

Kaufland 20god-34 Izvor: Story

'Dobre stvari su pred nama', hit-pjesma Kauflanda koja je već osvojila srca publike, očarala je zagrebački Zrinjevac i sve koji su se okupili u ovoj zelenoj oazi u srcu grada, gdje je Kaufland Hrvatska proslavio 20. rođendan. Naslov ove pjesme – Dobre stvari su pred nama – upravo je moto obilježavanja rođendanskog jubileja. Koncert za pamćenje! – doista tako možemo nazvati ovaj happening na otvorenom o kojem se dugo 'šuškalo' i na kojem su predstavnici skupine Nova Generacije - Bruna Oberan, Petra Oreč, Vedran Ljubenko, Mahir Kapetanović, Igor Drvenkar, Kornelija Palić Papafava, Sabrina Hebiri i Djordjija Palić – uživo otpjevali brojne hitove, ali i ovu feel-good pjesmu koja jednostavno ulazi u uha i poziva na optimizam.

 Izvor: Story

 Izvor: Story

'Odabci crne misli sve, život nije drama, opusti je, jer dobre stvari su pred nama', uglas je pjevala i publika na Zrinjevcu, željna ovakvih događanja i zabave. Nakon što nam je život pokazao da 'može i drukčije', svi smo željni pozitive, koncerata, glazbe... i stoga je rođendansko slavlje Kauflanda s pravom bilo događaj ljeta u metropoli. No Kaufland Hrvatska ne staje s time – kroz čitavu slavljeničku godinu surađuju s hrvatskim izvođačima i tako potiču mlade hrvatske talente.

U sklopu koncerta je održana i svečana dodjela glavne nagrade „Biraj povoljno, živi raskošno!“ nagradne igre. Naime, trgovački je lanac dodijelio čak 500.000 kuna sretnom dobitniku – jednom od svojih kupaca što je ujedno i kruna velike nagradne igre koja je trajala deset tjedana.

 Izvor: Story

 Izvor: Story

 Izvor: Story

 Izvor: Story

*Sadržaj nastao u suradnji s Kauflandom.

Tagovi

Magazin

Royals