Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GHETALDUS, najveća optika u Hrvatskoj, širi svoje poslovanje na tržište Slovenije

Autor promo

Nakon što je proslavila svoj 64. rođendan i razvila vlastitu robnu marku, Ghetaldus optika nastavlja širenje poslovanja i radi iskorak na slovensko tržište.

cover-collage1(6) Izvor: promo

Prva poslovnica otvorena je 17.09.2021. u Murskoj Soboti u trgovačkom centru Maksimus, a u listopadu se planira otvaranje još nekoliko poslovnica, od kojih će jedna biti na ekskluzivnoj lokaciji u Ljubljani, u samom centru grada.
„Ovo je veliki korak za Ghetaldus i veliki izazov, s obzirom na to da na slovensko tržište ulazimo kao novi igrač, no iza nas stoji dugogodišnja tradicija, znanje i iskustvo s hrvatskog tržišta na kojem se približavamo brojci od 100 poslovnica“, izjavio je Toni Jermaniš, član Uprave Ghetaldus optike. „I na na slovenskom tržištu, kao i u Hrvatskoj, u fokusu će biti briga za oči naših klijenata, pa tako i ovdje nudimo koncept besplatne kontrole vida, a za naše kupce pripremili smo i brojne druge popuste i pogodnosti.“

 Izvor: promo

Nastup Ghetaldus optike na slovenskom tržištu pomno je osmišljen pod sloganom „Svjež pogled“ , kojim se sugerira moderna i inovativna ponuda sunčanih i dioptrijskih naočala prilagođena za sve životne potrebe i stilove i u skladu sa svjetskim trendovima, ali i sofisticirana dijagnostika s najmodernijim uređajima. U sklopu ovog koncepta, Ghetaldus u Sloveniji nudi različitost i svježinu u odnosu na ostalu konkurenciju, uz visoku kvalitetu svojih proizvoda, te iznimnu stručnost i znanje zaposlenika koji su tu za najbolja „eyecare“ rješenja. U svoje 64 godine Ghetaldus optika je kvalitetom i znanjem svojih stručnjaka izgradila povjerenje te bila uz svoje klijente u najbitnijim i najvećim trenutcima njihovih života. Dovoljno dugo da prati život tri generacije, te postane prvi izbor za one koji tek dolaze, a cilj je i na slovenskom tržištu stvoriti takvu vrstu povjerenja i sigurnosti kojoj će se kupci vraćati godinama.

 Izvor: promo

 Ghetaldus „Vaše druge oči“.

Magazin

Royals