Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najoriginalniji domaći glazbeni brend u svijetu donosi impresivnu glazbenu energiju na pozornicu Hrvatskog glazbenog 

Autor promo

Autentični duo Hojsak & Novosel na donatorskom koncertu predstavit će novi album Traditional Songbook

teigan-collage (6) Izvor: promo

Hojsak & Novosel, dinamičan duo kontrabasa i tambure, naizgled nespojive kombinacije, publici će predstaviti vrhunske improvizacije ispunjene narodnim glazbenim motivima koji u potpunosti razotkrivaju glazbene vještine i talent proslavljenih virtuoza.

 Izvor: promo

Filip Novosel na tamburi i Tihomir Hojsak na kontrabasu nastupit će 16. listopada 2021. u Hrvatskom glazbenom zavodu (HGZ) gdje će predstaviti svoj novi album Traditional Songbook, inspiriran zvukovima hrvatske tradicionalne glazbe. Koncert počinje u 20 sati i donatorskog je karaktera. Sav prihod od ulaznica bit će iskorišten za obnovu zgrade HGZ-a koja je prošle godine stradala u zagrebačkom potresu. Uz dvojac koji se temeljem uspješnih nastupa diljem Hrvatske i svijeta otisnuo u sam vrh svjetske glazbene scene, publika će uživati i u glazbi poznatih muzičara Nene Belana i Pere Galića. Oni su uz žensku klapu Cesarice dodatno obogatili sadržaj novog albuma autentičnog dua.

 Izvor: promo

Ulaznice po cijeni od 80 kuna (odnosno 60 kuna za studente, umirovljenike i članove Zavoda) od kojih sav prihod ide za obnovu najstarije glazbene ustanove u Hrvatskoj, dostupne su na službenoj web stranici HGZ-a, a moguće ih je kupiti i na blagajni. Ulazak će biti dopušten svima koji imaju EU digitalnu COVID potvrdu, potvrdu o oporavku od bolesti u posljednjih šest mjeseci uz jednu dozu cjepiva ili negativan PCR (ne stariji od 72 sata) ili antigenski test (ne stariji od 48 sati).

Magazin

Royals