Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predstavnici čak 17 inozemnih fakulteta i škola 16.10. uživo u Zagrebu

Autor promo

Prema brojnim istraživanjima rezultati pokazuju da više od 75% Hrvata mlađih od 35 godina zanima školovanje i rad u inozemstvu.

teigan-collage - 2021-09-29T092244.638 Izvor: promo

U vremenu kada je svijet sve bliži i dostupniji, današnja generacija Z želi putovati i upoznati nove zemlje, kulture, ljude i u tom procesu osamostaliti se i pripremiti se za svoju buduću karijeru. Izuzetak više nije ni Hrvatska jer prema brojnim istraživanjima rezultati pokazuju da više od 75% Hrvata mlađih od 35 godina zanima školovanje i rad u inozemstvu.

Mladi koji se odluče za obrazovanje u inozemstvu imaju prednost u budućem zaposlenju na međunarodnom tržištu rada, ali i po povratku u Hrvatsku gdje u odnosu na svoje kolege većina ima radno iskustvo kroz obavezne prakse, projekte i istraživanja. Iskustvo obrazovanja u inozemstvu unapređuje i komunikacijske vještine, sposobnost rada u timu, samostalnost i proaktivnost koja se danas u poslovnom posebno cijeni. Dani mobilnosti i edukacije uživo 16. listopada 2021. u Zagrebu u Hilton Garden Inn hotelu ugostit će čak 17 inozemnih fakulteta i škola. Učenici, studenti, roditelji i svi ostali posjetitelji moći će sudjelovati na brojnim panelima posvećenim različitim obrazovnim destinacijama.

Dok će na 11. Međunarodnom sajmu školovanja u inozemstvu budući studenti moći saznati sve o besplatnom studiju inženjerstva u Danskoj, povoljnim školarinama za EU studente u Nizozemskoj, prestižnim studijskim programima arhitekture i dizajna u Italiji te sve o popularnom studiju psihologije u Austriji i Velikoj Britaniji, ostali školarci će moći poslušati panel o srednjoj školi u SAD-u i UK-u. Osim danskih, talijanskih, austrijskih, britanskih i američkih predstavnika obrazovnih institucija, na panelima će biti govora i o uglednim švicarskim školama u području hotelskog menadžmenta i kulinarstva. Posjetitelji će moći i jedan na jedan porazgovarati sa svim predstavnicima, ali i s BHV obrazovnim savjetnicama. Tijekom sajma svoje dojmove i iskustva podijelit će bivši i sadašnji studenti pojedinih fakulteta i škola na sajmu.

Registracija za besplatno sudjelovanje na Danima mobilnosti i edukacije 16.10.2021. na www.bhvedu.comBHV Education je prva hrvatska organizacija na području školovanja u inozemstvu, koja već 27 godina upućuje mlade iz cijele regije na različite obrazovne programe u Europi, SAD-u, Kanadi i Australiji. Od svojih početaka BHV Education savjetovao je i upisao više od 10.000 iz svih dijelova Hrvatske na različite međunarodne obrazovne programe.

Tagovi

Magazin

Royals