Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pametno stanovanje - za one koji znaju kako

Osim komfora koji nas čeka u našem domu nakon dugog dana, onaj najvažniji element je i osjećaj sigurnosti. Suvremene tehnologije omogućile su potpuno novu razinu osiguranja vlastitog doma s bilo kojeg mjesta na svijetu, a sve to zahvaljujući inovativnom sustavu SmartKey.

teigan-collage - 2021-09-29T105233.114 Izvor: promo

Dom budućnosti

BiSecur sustav osiguranja novo je tehnološko iskustvo koje olakšava privatni život jednostavnom i praktičnom upotrebom i čini dom sigurnijim. Riječ je o bežičnom sustavu zaključavanja vrata stana ili kuće koji djeluje izravno putem aplikacije na telefonu ili izravno kroz senzorsko polje na SmartKey tipkovnici. Osim upravljanja putem daljinskog upravljača, opuštanje u sigurnosti doma uvelike olakšava i opcija automatskog zaključavanja koja se može vremenski podesiti po želji, a u svakom trenutku zaključavanja ili otključavanja – obaviješteni ste zvukom ili vizualnim signalom.

 Izvor: promo


Život na jednostavniji način

Zaštita od provala prioritet je SmartKey brave, no ona također olakšava i svakodnevne zadatke u domaćinstvu pa tako sada svoja ulazna vrata možete otvoriti iz daljine, bez odlaganja stvari nakon kupovine, te jednostavnije ući sa kolicima i namirnicama. Pored zaštite, ovaj sustav omogućuje i kontrolu osvjetljenja doma, kao i opreme u vrtu te time daje potpunu neovisnost u vlastitom domu.


Opuštenost i sigurnost u svakom trenutku dana

Zahvaljujući daljinskom upravljanju i bežičnim tipkalima za osiguranje pristupa – vrata će zauvijek biti čuvana od oštećenja ključem što ovaj sustav, primjerice, čini idealnim za turizam i najam. BiSecur tehnologiju na hrvatsko je tržište donijela tvrtka Hörmann koja osim SmartKey mogućnosti, u svojoj ponudi drži i bogat asortiman vrata, od sobnih i kućnih pa sve do garažnih. Uz snažan sustav SmartKey osiguranja doma više nećete morati izlaziti po lošem vremenu i provjeravati jesu li vrata zaključana, već možete neometano uživati u odmoru iz topline svog sigurnog doma.

 Izvor: promo

Magazin

Royals