Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teo Grčić ne zaboravlja pravu ljubav u novoj pjesmi 'Ne zaboravljaj'!

Autor promo

Teo Grčić predstavlja nam svoj novi glazbeni uradak, peti singl po redu - 'Ne zaboravljaj'. Glazbu ovog mladog i perspektivnog pjevača imali smo priliku do sada upoznati kroz nekoliko kantautorskih skladbi među kojima je i posljednji – 'Šav'.

teigan-collage - 2021-10-04T161921.176 Izvor: Vatroslav Divić

Očito je da polako, ali sigurno, Teo gradi sve jaču emotivnu poveznicu svojih pjesama s publikom, čemu teži i kao autor, a tome svjedoči i ono što nam donosi sa svojim novim singlom - 'Ne zaboravljaj',

'Čast i zadovoljstvo mi je predstaviti svoju novu pjesmu 'Ne zaboravljaj' jer je ona glazbena priča o snazi mira, razumijevanja i moći dobrih namjera, kao esencijama iskrene ljubavi prema drugoj osobi, sebi i životu općenito', rekao je Teo, te dodao,

'Za mene je vrlo važno da kroz svaku svoju pjesmu prenesem što snažniju emociju jer glazbu smatram savršenom pojavom koja te u najljepšim i najtežim trenutcima može odvojiti od vremena u kojem jesi i odvesti u svijet u kojem će te suzama ili smijehom iscijeliti. Zato svakoj pjesmi koju radim pristupam predano jer bih volio uvesti slušatelja u svijet koji ona nosi, tako da je doista prožive, a ne samo čuju', zaključio je.

 Izvor: Vatroslav Divić

 Svoju ljubav prema glazbi i pjevanju otkrio je još u mladim danima, koja se kasnije manifestirala kroz singlove 'Tragovi', 'Ti', 'Čuvam te', te spomenuti 'Šav'. Zahvaljujući prijelomnom trenutku u kojem se odvažio pokazati javnosti svoj talent, na jednom od koncerata Sergeja Ćetkovića, možemo reći da je od tada glazbena scena bogatija za još jedno ime, Tea Grčića, koji je do sada pokazao kako se marljivi rad i posvećenost itekako isplate, što u konačnici potvrđuju i same njegove pjesme.

Tekst za 'Ne zaboravljaj' potpisuje sam Teo, kao i glazbu, i to uz Hrvoja Domazeta koji je također zaslužan za aranžman.

Kako bi cijela glazbena priča bila potpuna, na lokacijama u Splitu snimljen je i video spot. Teova jednostavnost pretočena je u zanimljive kadrove koji najbolje pričaju ono što nosi sama pjesma. U spotu se pojavljuje prelijepa Marija Aralica koja je dodatno obogatila cijeli sadržaj, a sve je kamerom zabilježio Vatroslav Divić.

 Izvor: Vatroslav Divić

'Nikada ne smijemo dopustiti da nama ovlada ogorčenje i negativnost dok mijenjamo forme naših odnosa sa drugim ljudima. Za ljubav uvijek ima i mora se napraviti mjesta, jer je i u najtežim trenutcima dovoljno da samo jednom zaiskriš dobrotom koja se višestruko vraća. Ona istovremeno osvjetljava i neke druge teritorije na mapi koji prelaze tvoje trenutne dosege, posebno kada je daješ nesebično, ne očekujući ništa. Svaki kraj uistinu je i novi početak', još je za kraj poručio Teo Grčić.

Kako izgleda i zvuči 'Ne zaboravljaj' u izvedbi Tea Grčića pogledajte na YouTube kanalu Hit Recordsa 

Teo Grčić - Ne zaboravljaj
Izvor: YouTube

Glazba: Teo Grčić/Hrvoje Domazet

Tekst: Teo Grčić

Aranžman: Hrvoje Domazet

Glazbeni producent : Hrvoje Domazet

Tonski snimatelj: Hrvoje Domazet/ Mihael Blum

Klavijature: Hrvoje Domazet

Gitare: Zvonimir Domazet

Bass: Luka Brodarić

Bubanj: Mario Klarić

Back vokali : Brankica Jovanovski / Teo Brajčić

Video: Vatroslav Divić

Model: Marija Aralica

Magazin

Royals