Ne čekajte zadnji trenutak za kupnju poklona ili jednostavno iskoristite priliku kao mnogi drugi i sada nabavite uređaj koji već dugo želite uz velike popuste. A1 web shop petu godinu zaredom priprema svoj tradicionalni online event Black Friday. Već od utorka 23.11. u 10 sati je na A1 webu moguće pronaći Samsung, Motorola, iPhone, Huawei, Xiaomi i druge smartphone, televizore, pametne satove i druge cool gadgete. Možete odabrati i prepaid komplet, super brzi Internet uz bogate poklone i popuste te brojne filmove na popustu u A1 videoteci.

Black Friday u A1 Hrvatska donosi online popuste na više od 50 gadgeta i elektroničke uređaje s popustima od 20 do 90%, popust na mjesečnu naknadu i poklon bon od 1000 kuna na uslugu fiksnog interneta i TV-a te pametni sat za 9 kn uz webshop narudžbu Homebox interneta. Različiti modeli Samsung, Xiaomi i Amazfit pametnih satova sniženi su i do 30%.

 Ponuda je dostupna samo putem A1 weba, tako da možete kupovati iz sigurnosti svojeg kućnog naslonjača, platiti možete pouzećem ili karticom, a dostava je besplatna za sve narudžbe. Ponuda traje od utorka 23.11. do petka 26.11. u ponoć ili do isteka zaliha, tako da požurite i osigurajte željenu ponudu na vrijeme.

Posjetitewww.a1.hr i provjerite cjelokupnu ponudu podijeljenu u devet popularnih kategorija, naručite iz sigurnosti svog doma u par klikova na webshopu ili razgovarajte s agentima u virtualnom shopu na našim web stranicama.

Ističemo ponude:

https://www.a1.hr/webshop/mobiteli-na-pretplatu

https://www.a1.hr/privatni/televizija-internet

https://www.a1.hr/privatni/internet/super-homebox

https://www.a1.hr/webshop/gadgeti-i-dodatna-oprema