Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gina u novom spotu otkrila tko joj je najbliži srcu!

Autor promo
reserved (46) Izvor: Dora Barker


'...Mama vraćan ti se doma - želin opet malo biti dite.'

Bračanka koju svi prepoznajemo kao radijski glas ili vlasnicu velikog ovogodišnjeg hita 'Pepeo' , ovog vikenda predstavila je spot za pjesmu 'Mama'; koji pršti od topline i iskrenosti.

Pjesma koja je u nepuna dva tjedna radijskog emitiranja izazvala brdo iskrenih emocija slušatelja, sada je dobila i svoju video priču u režiji Borisa Sekulića. Kao i u pjesmi, u spotu se uz Ginu pojavljuje njen brat Vice pa iskrenih emocija kako na setu tako i na kameri nije nedostajalo. 

reserved (48) Izvor: Dora Barker

'Mama'; je tu za sve mame i sve posebne osobe u našim životima od kojih nas dijele kilometri, ali su nam uvijek najbliže srcu. Suradnja s bratom je za mene najljepša uspomena a on je i jedina osoba s kojom sam zaista mogla podijeliti ovu pjesmu.'- rekla je Gina.

Glazbu za ovu toplu pop feelgood pjesmu potpisuje još jedan Bračanin - Josip Radić, član uspješnog dvojca Valentino Bošković dok tekst zajednički potpisuju Gina i Marko Bratoš.

reserved (47) Izvor: Dora Barker

Glazbeni paket producentski je zatvorio Srđan Sekulović - Skansi.

'Sretna sam jer smo se na ovaj način barem malo zahvalili našoj mami na svemu.' - izjavila je Gina , a nama ne preostaje ništa drugo nego pogledati ovu video priču koja je savršen soundtrack za nadolazeće blagdane kada se svi na ovaj ili onaj način vraćamo kući.

Gina- Mama
Izvor: YouTube

Tagovi

Magazin

Royals