Dinamičan, plesan, vokalno razigran, i ponovo drugačiji Saša Lozar, još jednom potvrđuje da su originalnost, talent, upornost i dosljednost neophodni za ostvarenje jedne kvalitetne glazbene priče.

Simboličan naziv novog hita 'Daleko od raja' suptilno dočarava početak kraja ili sretni završetak agonije. Ukazuje na promjenu, prihvaćanje neke novonastale situacije, kako u odnosu tako i u širem kontekstu. Glazbeno-vokalna zaigrana forma, nosi jednu toplu emociju, energiju i optimizam.

SAN treći studijski album, i u njemu spektar događaja u stvarnom i iluzornom svijetu. Probrana kolekcija pop hitova koji opisuju slijed događaja od samoga početka pa do ostvarenja Sna. Uz dobro znane hitove poput Budi, Tajno, Vrati se, na novom album se i nalazi novo snimljeni materijal.

Ljetni hit SAN i sarajevska avantura su kvalitetno ispunili sva očekivanja, jednako tako dokaz da su avanture na glazbenom putu nužne. Izdvajamo par itekako zanimljivih glazbenih brojeva. Dopusti i Fantastično autorske pjesme iz radionice vrlo talentirane ekipe, Skansija, Baneta iz Killersa i neprežaljenog Dina Dvornika koji je ujedno odsvirao klavijature na singlu Fantastično, te klupski remix hita DA.

lozar
promo 

Autorski tim itekako važan i vrijedan spomena, executive producer Gordana Bosak, za Agapamusic, Predrag Martinjak Peggy koji potpisuje pjesmu "Daleko od raja", mix i mastering: Bojan Šalamon Shalla, Srdjan Sekulović Skansi, Dino Šaran, Đani Pervan, izvrsna autorica teksta Ines Prajo trenutnog singla Daleko od raja. Sve vizualne čarolije i dizajn potpisuje Grupa Ultima, Boris Poljičanin, a atraktivne video spotove na albumu SAN dobro već znani Grzincic Creative Visuals, Sestrice i More Magnets.