Jedan od onih glazbenika koji se nije bojao pokazati najiskrenije emocije u svojim pjesmama je sigurno Boris Rogoznica. Ovoga puta pokazao je dio sebe u glazbenoj priči bez cenzure, novom singlu 'Vjetar',

'Kada bi me netko upitao da opišem sebe u nekoliko riječi, jednostavno bih mu pustio ovu pjesmu 'Vjetar'. To sam ja, moja priča bez cenzure na jedan direktan i iskren način do srži', kazao je Boris.

Nije manje poznato da je kantautor većine svojih pjesama, među kojima je i zadnji singl 'Sad i zauvijek', koji je zaplovivši eterom itekako pronašao put do publike. Stoga, ne čudi da se Boris i ovoga puta odvažio staviti pečat na glazbu i tekst nove skladbe 'Vjetar', dok produkciju i aranžman potpisuje Jonas Gladnikoff.

Upravo za nju Boris kaže da je simbolika bijega od svakodnevice u čijoj mreži se svi ponekad uhvatimo i poželimo izbaviti, 'U ljudskoj je prirodi da želimo udovoljiti svima i da stvaramo obrasce ponašanja koji su nam ponekad i nesvjesno nametnuti. Ova pjesma simbolizira bijeg od tipične svakodnevice u kojoj stalno nešto "moramo", od situacija u kojima smo zarobljeni i izgubljeni', potvrdio je.

'Vjetar' je pravo malo iznenađenje za vjernu publiku u kojoj je i sam Boris pronašao put iz svakodnevice i iznjedrio nešto malo drugačije od onoga na što smo navikli kada je njegov glazbeni izričaj u pitanju.

Boris Rogoznica postaje sve popularniji glazbenik
Matej Pašalić 

'Zvuk i atmosfera pjesme su ponešto drugačiji od onog što se od mene očekuje i zbog toga sam dodatno nestrpljiv i uzbuđen. Nekako vjerujem da će se publika pronaći u tekstu, no i u samoj pjesmi 'Vjetar', ali isto tako da će osjetiti iskrenu i sirovu emociju glazbe', zaključio je.

Preostaje nam još samo pozvati vas da poslušate kako zvuči novi glazbeni uradak Borisa Rogoznice 'Vjetar' u kojem odvažno i iskreno baš poput vjetra donosi dio sebe.