Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OTVOREN PRVI CANDLE BAR U HRVATSKOJ: Lit Lab nudi ručne izrade svijeća do radionica i na engleskom jeziku

mirisni soundtrack tvog doma

 lit.jpg Izvor: promo

Iza brenda Lit Lab stoji bračni par koji već godinu dana radi mirisne svijeće s upečatljivim porukama, a od sada su Zagreb obogatili i prvim hrvatskim candle barom, smještenim u Ilici 330A.

Zamisao iza ove ideje je bila da pruže svojim kupcima i svim posjetiteljima jedinstveno iskustvo izrade mirisnih svijeća od ekološki prihvatljivih voskova, kroz sam doživljaj u kojem se proces izrade svijeća radi točno pred kupcima i prema njihovoj želji, pri čemu se može izabrati preko 50 različitih mirisa, odabire se željena staklenka, vrsta fitilja te željeni natpis.

 lit (2).jpg Izvor: promo

Kao i do sada, u ponudi su klasične kolekcije koje se rade po sezonama, na bazi su ekološki prihvatljivog sojinog voska a natpis na njima može biti jedan od gotovih predložaka ili personalizirana opcija u kojoj ga kupac odabire sam. Ova jedinstvena ponuda posebnost je Lit Laba koji veliku pažnju polaže upravo na ekološku bazu svojih svijeća, dok su u mirisnim kolekcijama u ponudi, uz svijeće, su još i mirisni difuzori, mirisni voskovi, sprejevi za prostor, sprejevi za tkanine i kao novost, mirisi za aute.

 lit (1).jpg Izvor: promo

Od nedavno hit su postale i radionice gdje se u manjim grupama uz vodstvo i druženje, gin i macaronse, izrađuju mirisne svijeće, a ono što dodatno veseli je da se zasebne radionice rade i na engleskom jeziku za sve negovornike hrvatskog jezika kao i za turiste, čime dodatno upotpunjuju zanimljivu turističku ponudu u Zagrebu.

A tko su LIT LAB-ovci?

Kad se vrijedne ruke bračnog para Senčar slože, dobije se brand Lit Lab, a iza kojeg su Andrea i Ivan, koji su u ovom poslu već preko godinu dana i sam brand je zaživio prvotno kao Cap-o-Box inspiriran njihovim kućnim ljubimcima. No od nedavno, fokus je isključivo na mirisni program u kojem oboje uživaju, što se u konačnici vidi i kroz interaktivne radionice koje vode upravo oni.
Dodaci za dom, u njihovoj interpretaciji tako postaju pravi mirisni soundtrack.

 lit (3).jpg Izvor: promo

Adresa: Ilica 330 A

Instagram: @litlabhr
WEB: www.litlabhr.com

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image