Proljeće nam je stiglo, a s njim i sezona izlazaka, šetnji, druženja na otvorenom! Kako biste zablistali u novoj proljetnoj sezoni, časopis Story donosi vam neodoljive popuste! Riješite se brige oko smišljanja proljetnih outfita i pri tome uštedite jer od 20. travnja uz Story vas čekaju kuponi od 30% popusta na omiljene ljetne artikle. Kuponi su iskoristivi do 26. travnja, a sutra, u subotu 23. travnja očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day! Samo na taj dan za plaćanje Premium Visa karticom ostvarite čak 40% popusta na odabrane artikle.

Pitate se što se sve nalazi u kuponima koji vam omogućuju nezaboravnu kupnju na više od 500 prodajnih mjesta diljem Hrvatske? U nastvaku donosimo neke od artikala i naše prijedloge za kombinacije istih.

promo Shopping Fest

Stoga ne propustite Story Shopping Fest - najpovoljniju kupnju od 20. do 26. travnja uz fantastičnih 30% popusta, a uz PBZ CARD Premium Visa karticu ostvarite dodatne pogodnosti – čak 40% popusta u subotu, 23. travnja.


Potražite Story sa shopping kuponima na dar, od srijede 20. travnja 2022. godine! Story kupone s popustima za kupovinu možete iskoristitiu trgovinama na području Republike Hrvatske.

Story_16-22_1200x900_PR-clanak (2).png
Story 

Story_16-22_ALL+kuponi_no-cover-1200x780 (1).png
Story 

#story #storyhr #storyshoppinggfest #pbzcard #premiumvisa