Bliži nam se najveći shopping praznik u godini kojeg s nestrpljenjem iščekujemo. Iz godine u godinu Black Friday sve je raskošniji, a shopping groznica koju donosi sve je veća: umjesto tradicionalnih popusta koji traju samo posljednji petak u studenom, brojne trgovine nude sniženja koje traju i cijeli tjedan.

Kako biste se dobro pripremili na kupnju s neodoljivim popustima, Story na jednom mjestu donosi najveći shopping izlog koji se otvara 17. studenog, a zatvara na Cyber Monday 27.studenog.

Story Black Friday specijal zamišljen je kao virtualni shopping mall u kojem vas samo jedan klik dijeli od najboljih popusta i ponuda za ultimativni Black Friday shopping. Pa kako se pripremiti za nadolazeći Black Friday i uhvatiti najbolje shopping ulove?

Priprema u dva koraka za najbolji Black Friday shopping

Tajna uspješnog Black Friday shoppinga krije se u dobroj pripremi. Dva jednostavna koraka bit će dovoljna da ove godine ulovite najbolje Black Friday popuste i ponude.

1.korak: kreiranje shopping liste

S obzirom na njegovu veliku popularnost i broj shopping entuzijasta koji će na posljednji petak u studenom (ili cijeli tjedan!) pohrliti u omiljeni shopping centar, Black Friday definitivno nije dan za opušteno razgledavanje, već za ciljani shopping. Ususret Black Fridayju, zavirite u svaki kutak svojeg doma i na svoj popis za shopping dodajte sve stvari koje trebate, posebno stvari koje inače zahtijevaju veću investiciju jer na Black Friday sniženjima bit će bitno pristupačnije no inače.

2.korak: pratite Black Friday na Story.hr

Nakon što ste pripremili svoju Black Friday shopping listu, drugi korak zahtijeva malo istraživačkog duha. U tome će vam uvelike pomoći Black Friday specijal na Story.hr gdje možete – iz dana u dan I iz sata u sat - pratiti najave Black Friday popusta kako biste bili sigurni da ste uhvatili najbolje stvari i po najboljim cijenama.

Što se isplati dodati na Black Friday shopping listu?

Posljednji petak u studenom u gotovo svakoj ćete trgovini pronaći Black Friday ponude i popuste, no neki će se Black Friday ulovi ipak istaknuti kao bolji od drugih. Obično, najbolji Black Friday popusti dolaze iz svijeta tehnologije, elektornike, kućanih aparata i popularnih gadgeta. Među najpopularnijih stvarima na Black Friday popustima uvijek se ističu i luksuzni beauty proizvodi te odjevni komadi i modni dodaci. Black Friday je idealna prilika za shopping stvari za dom poput namještaja, madraca i rasvjete, ali i božićnih poklona.