WMG Hrvatska zapošljava:
Tko smo mi?
WMG Hrvatska je dio WMG-a (Wireless Media Group), vodećeg medijskog i tehnološkog ekosistema u regiji. Naša kompanija, s bogatim portfeljom koji obuhvaća digitalni, medijski i produkcijski sektor, igra ključnu ulogu u transformaciji razvoja i rasta poslovnih i društvenih ekosustava. Naša misija je transformirati poslovanje i društvo u cijeloj regiji kroz poticanje promjena,poboljšanje produktivnosti te omogućavanje veće povezanosti i suradnje, s ciljem dosezanja europske razine i globalne konkurentnosti. U Hrvatskoj, ponosni smo vlasnici čitavog niza uspješnih brendova. S nekima se družimo više od dvadeset godina, a neke tek stvaramo: Story, StoryBook, Sensa, Roditelji.hr, DoxTV, Klasik, Skuhaj.hr i mnogi drugi.

Opis posla

WMG Hrvatska zapošljava:

Voditelj klijenata (m/ž).

Opis uloge:
- pregovaranje i strateško planiranje s klijentima / agencijama
- kreiranje novih rješenja za oglašavanje s ciljem poboljšavanja poslovnih rezultata
- praćenje trendova na tržištu oglašavanja
- komunikacija i građenje odnosa s novim i postojećim klijentima
- izrada prilagođenih prijedloga i nadgledanje procesa izdavanja faktura
- analiza podataka, prepoznavanje potencijala za rast u zaduženim kategorijama

Uvjeti

Koga tražimo?
U potrazi smo za samostalnom, okretnom i iskusnom osobom u prodaji s najmanje tri godine iskustva. Kao Voditelj klijenata, bit ćete na čelu komunikacije, kreativnosti i brzine. Cijenimo neovisnost, odgovornost, pedantnost, brzo učenje, pozitivan stav, proaktivan pristup i jak timski duh.

Što nudimo?
Zaronite u svijet Mondo Inovacija - mjesto gdje su vaše pregovaračke sposobnosti, kreativa i organizacijski talent ne samo dobrodošli, već i cijenjeni. Započnite avanturu u ambicioznom okruženju s raznolikim portfeljem klijenata iz različitih industrija. Ovdje niste samo član tima; vi mijenjate igru.

Kako se prijaviti?
Potaknite svoju karijeru naprijed šaljući svoj životopis i portfolio putem e-maila office@mondoinczagreb.hr. Budite sigurni, vaša prijava će biti obrađena s najvećom povjerljivošću. Kontaktirat će se samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Zaronite u svijet gdje vaše vještine susreću priliku. Pridružite nam se i zajedno stvarajmo budućnost u medijima. Sretno!
Vrsta zaposlenja:
Na određeno vrijeme, stalni radni odnos