Vrijeme je za...čokoladu! Ovu čudesnu namirnicu volimo u bilo koje doba godine, pogotovo u kombinaciji s lješnjacima. Cupcakes je popularan diljem svijeta, obično prepun boja, šećera i umjetnih aroma, a evo kako ga možete napraviti bez svega toga, a još je ukusniji.

Cupacakes TIJESTO *240 ml vode *40 g kakaa *170 g brašna *2 žličice praška za pecivi *1/4 žiličice soli *100 g šećera *2 jaja KREMA *230 g malslaca sobne temperature *340 g namaza od lješjaka i čokolade *prstohvat soli Zakuhajte vodu, dodajte kakao i miješajte dok ne nestanu grudice. Neka se ohladi na sobnu temperaturu, a potom najbolje stavite u hladnjak dok pripremate ostatak. U zasebnu zdjelu izmiješajte sve suhe sastojke. Mikserom kremasto izmiksajte maslac sa šećerom, postupno dodajte jaja i sve suhe sastojke odjednom. Pazite da su vam svi sastojci sobne temperature kako vam smjesa ne bi ostala zzrnata. Na samom kraju ulijte ohlađenu vodu s kakaom. Ulijte u kalupe za muffine ili neke druge kalupe 3/4 napunjene i stavie peći na 170 stupnjeva oko 15-20 minuta. Dok se muffini hlade, napravite kremu. Dobro izmiksajte maslac s namazom od lješnjaka i čokolade dok se ne sjedine. Stavite kremu u dresir vrečicu i potpuno hladne kolačiće ukrasite kako god želite.