Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uredite svoj radni kutak @home i bit će vam žao završiti radni dan

Autor V.LJ.

Mnogi danas rade od kuće, dojučer blagovaonski stolovi postali su radni, dan je zamijenila noć, a noć dan, pretjerano moćni bluetooth zvučnici i slušalice koje ste dobili na dar, konačno imaju smisla... No, ovakav pomalo zbrkani lifestyle traži i neuobičajenu dozu ugode u radnom prostoru. Pronašli smo nekoliko inspiracija kojima vladaju stil i savršeni (ne)sklad, tipičniji za skandinavska rješenja ili francuski boho chic

 Izvor: Loft I love

Radite kao slobodnjak, ili po novom - od kuće i nedostaje vam ideja kako urediti radni prostor na kreativan način. Za početak pronađite mjesto u stanu ili kući u kojem ćete imati dovoljno svjetla, prostora i mira, i u kojem ćete moći uživati dok radite posao koji volite. Kada planirate kako će izgledati vaš mini ured u vlastitom domu, uzmite u obzir da centar svega, naravno, mora biti radni stol.

Oslobodite jedan dio prostora i privremeno iz postojećeg namještaja složite zanimljiv kutak  - ako kupujete nešto novo investirajte u vrhunski uredski stolac i rasvjetu, te za atmosferu dodajte detalje koji čine razliku, poput fotelja i niskog stolića uz koji ćete po potrebi moći primati eventualne suradnike ili povremeno sjesti na 'coffee break'. Iznenadit ćete se ako krenete istraživati i koliko je zanimljiv izbor plakata i umjetničkih tapeta, koje jedan zid u stanu lako mogu pretvoriti u 'galeriju', možete naručiti čak i personalizirane tapete. Informirajte se o kvalitetnim ionizatorima i ovlaživačima zraka koji će vaš novi ured ispuniti svježinom, naučite ponešto i o eteričnim uljima, a ovo je i jedinstvena prilika da radnu atmosferu ispunite glazbom koju volite, bez kompromisa.

Ured u kući trebala bi biti vaša funkcionalna oaza koja ujedno i lijepo izgleda. Uz ovih nekoliko inspiracijskih fotografija možda dobijete ideju koja će vam pomoći urediti originalan mini ured u stanu ili kući koji neće izgledati hladno i sterilno, nego će odavati ponešto i o vama i vašem zanimanju, interesima i stilu. No, pripazite da se ne pretvori u mjesto "kreativnog" nereda.

 Izvor: Loft I love

 Izvor: Loft I love

 Izvor: Loft I love

 Izvor: Story  Izvor: Loft I love

 Izvor: Loft I love

 Izvor: Loft I love

 Izvor: @thedesigncgaser

 Izvor: Story
 Izvor: Story
 Izvor: Story
 Izvor: Story
 Izvor: Story
 Izvor: Story

Autor: V.LJ.

Fotografije: Loft I Love, @thedesignchaser

Magazin

Royals