Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jacquemus predstavio novu kolekciju u čarobnom polju pšenice

Autor T.L.

Imajući u vidu stroga francuska pravila o fizičkom distanciranju na javnim okupljanjima, Jacquemusovu je najnoviju modnu priču za proljeće 2021. u neobičnom okruženju uživo pratilo samo stotinu uzvanika, a sjedili su uz pistu dugu 600 metara. Za čarobnu prezentaciju i kolekciju možemo reći samo jedno - L'Amour!

 Izvor: Press

Tko god, pa čak i površno prati što se zbiva na svjetskoj modnoj sceni, morao je zapaziti magičnu modnu reviju u polju lavande u francuskoj Provansi gdje je Simon Porte Jacquemus predstavio svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2020. Poznat po svojom istančanom stilu i osjećaju za lijepo kojim prožme svaki djelić svoga rada, Jacquemus je ovoga puta odabrao sličnu strategiju i kolekciju predstavio u polju pšenice nedaleko Pariza.

Imajući u vidu stroga francuska pravila o fizičkom distanciranju na javnim okupljanjima, Jacquemusovu je najnoviju modnu priču u neobičnom okruženju uživo pratilo samo stotinu uzvanika, a sjedili su uz pistu dugu 600 metara.

 Izvor: Profimedia

 Izvor: Profimedia

Jacquemus je odabirom lokacije možda i igrao na sigurno imajući u vidu koliko je dobar feedback dobio svojom prošlogodišnjom prezentacijom u sanjivom i ljubičastom polju lavande, no u uvjetima pandemije upravo se ovakva "izolirana" revija učinila kao pravi pogodak. Kolekcija imena “L’Amour” namijenjena je sezoni proljeće/ljeto 2021., a sudeći po odjevnim komadima i modnim dodacima odiše prepoznatljivom estetikom talentiranog francuskog dizajnera.

 Izvor: Profimedia

 Izvor: Profimedia

Nenametljiva paleta boja sačinjena od nijansi kao što su bež, siva, prljavo bijela i boja mente razigrana je zanimljivim nesvakidašnjim krojevima upotpunjenima ikoničnom Chiquito torbicom i novom verzijom bestsellera koji je osvojio svijet - Chiquito Noeud. Ne sumnjamo kako je i ovoga puta, sa svojim sjajnim radarom za prognoziranje trendova, Jacquemus pronašao torbicu koja će uskoro, unatoč krizi i pandemiji, preplaviti ulice.

Magazin

Royals